Skip to main content

Canalul de nişă The Medical Channel, lansat oficial în România. Pe ce platformă este disponibil

 
Canalul de nişă The Medical Channel, lansat oficial în România. Pe ce platformă este disponibil
Postul britanic de nişă The Medical Channel, distribuit de Alma Media, se lansează oficial în România pe reţeaua de cablu Akta, al patrulea cel mai mare cablist din ţară. Postul ce vizează educarea publicului pe subiecte de sănătate are programe subtitrate în limba română şi este disponibil în reţeaua de cablu din această lună.
Publicitate
Televiziunea, deţinută de compania britanică Limeclip Ltd, a fost lansată în anul 2014 în Slovenia şi a intrat în ultimele luni pe mai multe pieţe din Europa Centrală şi de Est. Postul este disponibil în şase regiuni din Europa şi pe 18 platforme. The Medical Channel va mai fi lansat în prima parte a acestui an în ţări precum Polonia, Germania, Austria, Elveţia şi Marea Britanie.

Dan Voicu, Marketing Manager al AKTA: „The Medical Channel reprezintă o noutate absolută pentru piaţa româneasca şi AKTA este mândră să fie prima platformă care îl lansează. Conţinutul său se potriveşte de minune publicului nostru şi aşteptăm cu nerăbdare să primim feedback-ul privitorilor."

Nives Lepin, Distribution Manager la Limeclip Ltd: "Suntem foarte încântaţi de prima noastră lansare într-o piaţă importantă cum este România. Răspunsul extraordinar de bun din lumea medicală şi de la telespectatorii noştri a condus la creşterea rapidă a canalului. Tematica sa unică a dovedit necesitatea de conţinut medical de înaltă calitate."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petrescu sorin petrescu sorin
    daca se poate acest canal nu poate fii preluat de catre rcs rds
  • danyss danyss
    Degeaba au bagat acest canal tv, subtitrarea intarzie si fontul este prea mic de nu vezi bine la televizor.
  • qwerty qwerty
    @david ai putea tu sa te muti la alta firma. exista concurenta in aproape toate zonele tarii, nu te obliga nimeni sa ramai la rcs.
  • david david
    Nu ar putea si RCS-ul sa scoata unul din multele mizerii pe care ei le numesc posturi tv si sa introduca si ceva calitate?! De Discovery nu se mai aude nimic. Orice cablist cu pretentii la nivel mondial sigur are Discovery in grila. Din ciclul doar in Romania...

Trimite un comentariu

sus