Skip to main content

Compania care deţine eMag vrea să înregistreze două nume de emisiuni pentru Dan C. Mihăilescu

 
Dan c Mihailescu
Dan c Mihailescu
Dante Internaţional, compania care deţine magazinul online eMag, vrea să înregistreze la Oficiul de Stat Pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) două posibile titluri pentru viitorul proiect al lui Dan C. Mihăilescu. Este vorba despre Cartea de la ora 5 şi de Cartea de la ora 5 cu Dan C. Mihăilescu.
Publicitate

Solicitările pentru cele două variante de titlu au fost depuse la OSIM pe 21 ianuarie.

Agenţia de PR care se ocupă de eMag organizează astăzi un eveniment prin care va anunţa noul proiect de care se va ocupa Dan C. Mihăilescu.

„Dan C. Mihăilescu întoarce pagina spre o nouă emisiune”, reprezentanţilor agenţiei.

Reamintim ca, la sfarsitul anului trecut, Pro TV a renunţat după 15 ani la emisiunea lui Dan C. Mihăilescu, Omul care aduce cartea. Potrivit criticului literar, care a facut anuntul pe blog, principala problemă a fost sursa de finanţare.

Criticul preciza că şefa Ştirilor Pro TV a lăsat deschisă o cale de revenire, cu condiţia găsirii „unei surse credibile şi «cu blazon» de sponsorizare, de talia BNR, BOR, British Council şi altele asemenea. Ceea ce, pe unul nedotat socialmente şi financiar ca mine, îl depăşeşte în chip flagrant."

Emisiunea care a fost scoasă de Pro TV din grilă avea o medie de peste 400.000 de telespectatori pe minut, la nivelul întregii ţări. Cifra reprezintă media emisiunilor cu Dan C. Mihăilescu difuzate de Pro TV în perioada 1 ianuarie – 4 decembrie. La oraşe, în acelaşi interval, audienţa programului a fost de 222.000 de telespectatori pe minut, adică 2,2 rating.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • LarryVed LarryVed
    And micromotion
  • Vincentfek Vincentfek
    Метран-100

Trimite un comentariu

sus