Skip to main content

Concediere cu Salvarea la Adevărul Holding. Directorul de publicitate, dus la spital

 
Concediere cu Salvarea la Adevărul Holding. Directorul de publicitate, dus la spital
Salvarea a ajuns, joia trecută la sediul Adevărul Holding. După ce a fost anunțată de departamentul de resurse umane că poziția a fost restructurată, directoarea de publicitate a leșinat și a ajuns la spital. Cu două zile înainte, Adevărul a încetat colaborarea și cu cel care se ocupa de coordonarea vânzărilor online la grupul deținut de Cristian Burci.
 
Detalii, în continuare:

De la ziar, la spital

Dana Aneculoaei vindea publicitatea la Click din 2010. Joi, a fost chemată la resurse umane pentru un anunț care a adus-o la leșin. La propriu. Nu se aștepta, după cum a povestit pentru Paginademedia.ro.
 
“S-a întâmplat joi”, a povestit Dana Aneculoaei. “Am fost chemată la departamentul de Resurse Umane și am fost anunțată că poziția mea – de Șef de departament – a fost desființată. Nu mă așteptam, având în vedere rezultatele de vânzări pe care le aveam la Click. Am fost anunțată că mi s-a desființat postul fără a mi se oferi alternativa de a rămâne în echipă.”
 
Anunțul a adus-o la leșin, din cauza unui puseu de tensiune. Salvarea a dus-o în aceeași zi la Spitalul de Urgență, unde a rămas până seara, iar acum este în concediu medical.
 
“A fost șocant pentru mine”, spune Aneculoaei. “Nu mă așteptam să nu rămân în echipă, ținând cont numai de rezultatel de pe Click”.
 
Dana Aneculoaie lucrează în vânzări din 2003. A început la Cotidianul, apoi și la alte produse din portofoliul grupului Realitatea – Cațavencu (Academia Cațavencu, MoneyExpress). În 2010, a început să vândă pentru Click și doi ani mai târziu a fost numită director adjunct de publicitate Adevărul Holding, poziție pe care a deținut-o până în 2014. A fost apoi Director de publicitate pe grup, ocupându-se în special de Click și de ghidul TV.
În noiembrie, anul trecut, în urma unor reorganizări în grupul Adevărul, a fost trecută pe poziția de Șef de departament.

Plecare și de la vânzările online

Un alt om de la vânzările Adevărul a încetat colaborarea cu grupul lui Cristian Burci: Octavian Măldăianu, coordonatorul vânzărilor online.
 
Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, decizia de a întrerupe colaborarea a venit în urma unor discuții dintre managementul grupului și Octavian Măldăianu.

Măldăianu lucra de aproape șase ani la Adevărul, pe vânzările online ale grupului. De doi ani, coordona vânzările de publicitate pe produsele online ale grupului. 

Publicitate
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pai noua sefa de la vanzari, adusa de vechiul sef de la Protan, circa s ar fi ocupat de casieria de la clubul Keoke. Dar sigur nu pune intrebari cand I se spune ce sa faca si ce sa semneze. Astfel , incasarile din publicitate ale ADH vor fi tot Mai mici si Mai mici iar salariile platite la timp vor deveni un vis frumos de vara. In curand, pe Fabrica de Glucoza o sa puta mai tare ca la Glina!
    Nu va amagiti, Burci stie exact care e situatia la Adevarul!
  • Dana e un om ok, e clar ca Burci nu stie ce si cum si altii il aburifica. E interesant ca in functie la site a ramas si ramane marele ziarist Vlad Iepurescu. Cum, n-ati auzit de el?!

Trimite un comentariu