Skip to main content

Cristian Dimitriu şi-a dat demisia din funcţia de director editorial al Mediafax. Mesajul lui Dimitriu

 
Cristian Dimitriu şi-a dat demisia din funcţia de director editorial al Mediafax. Mesajul lui Dimitriu
Cristian Dimitriu şi-a anunţat demisia din funcţia de director editorial al Mediafax. Dimitriu a fost angajat al angenţiei din 1994. Anunţul plecării a fost făcut pe pagina sa de Facebook. „Adio Mediafax! Vă mulţumesc! Colegilor, foştilor colegi, partenerilor, clienţilor, paticipanţilor la conferinţe şi tuturor prietenilor!”, a scris Dimitriu.
Publicitate

Cristian Dimitriu lucrează în Mediafax din 1994, fiind, pe rând, reporter, şef al Departamentului Politic, redactor-şef adjunct şi, din decembrie 2004, redactor-şef al agenţiei. În 2007 el era director general al Mediafax, iar din 2011 a fost numit director editorial.

Plecarea lui Dimitriu vine la o zi după o altă plecare importantă: Mona Hera, redactorul-şef al agenţiei, a demisionat din funcţie. Din informaţiile paginademedia.ro, tot astăzi şi-a anunţat demisia şi Livia Ispas, care era redactor-şef adjunct al agenţiei.

De altfel, în ultimul an au fost mai multe demisii de la Mediafax. În martie 2015 a părăsit agenţia Dana Curcea, redactor-şef. Irinel Bucur, publisher al agenţiei, a demisionat şi el tot anul trecut, în septembrie.

Mesajul lui Dimitriu, pe Facebook:

Adio Mediafax! Vă mulţumesc!

Colegilor, foştilor colegi, partenerilor, clienţilor, paticipanţilor la conferinţe şi tuturor prietenilor! În primul rând celor care au muncit, au trăit, au suferit, s-au enervat şi s-au bucurat alături de mine în cei peste 21 de ani de Mediafax. Colegilor de la toate liniile de business: Mediafax News, Mediafax Foto, fosta Mediafax Business, Mediafax Monitorizare, Mediafax.ro, Mediafax Talks şi Mediafax Mobile Services, precum şi celor de la Vânzări, Marketing, HR, IT şi de la celelalte produse şi departamente ale grupului. Sper să nu fi uitat pe cineva. Nu regret nimic şi aş lua oricând totul de la capăt alături de voi. Îmi dau demisia pentru că viziunea mea asupra viitorului agenţiei şi în privinţa modului în care se conduce un business de media nu mai corespunde cu cea a patronului.

Nu mai corespunde de mai mult timp, dar am muncit şi am sperat. Însă regula este că patronul deţine business-ul şi cel care nu mai e de acord pleacă. Cu inima grea, dar pleacă. Orice aş face în viitor voi fi legat sufleteşte de Mediafax, la fel ca mulţi foşti şi actuali colegi. Cred în presa făcută temeinic, cu seriozitate, pasiune şi talent. Fără parti-pris-uri politice sau de orice altă natură. La revedere tuturor! Adio Mediafax!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus