Skip to main content

Echipă nouă la matinalul Gold FM, după plecarea lui Dobrovolschi. Postul va avea şi o emisiune de travel în locul Sound of Science

 
Echipă nouă la matinalul Gold FM, după plecarea lui Dobrovolschi. Postul va avea şi o emisiune de travel în locul Sound of Science

Postul Gold FM a început noul sezon cu o nouă echipă de matinali, formată din Radu Iacoban, regizor, actor şi scenarist şi de realizatorul Mihai Cioceanu,cunoscut pentru emisiunile sale de la City FM, TVR si Realitatea TV. Matinalul celor doi este produs de Daniela Morari.

Publicitate

Raluca Moianu, director de programe la Gold Fm: „Aveam nevoie de o formula young &creative, iar Radu şi Mihai sunt exact realizatorii pe care îi căutam pentru o formulă nouă şi sper competitivă. Ascultătorii aşteaptă o “voce” altfel, amuzantă şi care are lucruri interesante de spus. Exact asta avem de gând să le oferim.”

În plus, Gold FM are o nouă emisiune în locul Sound of science, după ce Petru Stratulat, unul dintre realizatori, a părăsit postul.

Astfel, de luni până vineri, în intervalul 10.00 - 13.00, va fi emisiunea Travel Man cu Bogdan Popescu (Şarpe), un program de calatorii cu informaţii despre locurile şi lucrurile care pot fi descoperite în Bucureşti sau din lume.

Celelalte emisiuni din grila postului rămân neschimbate.

Schimbarea de la matinalul Gold FM vine după ce la sfârşitul lunii noiembrie Mihai Dobrovolschi a părăsit radioul alături de colegii săi de matinal, Gilda Comârzan şi Matei Oprina. Cei trei au fost înlăturaţi de acţionarii postului, cei doi copii ai lui Sorin Ovidiu Vîntu, Ionuţ şi Ioana, imediat după ce Guerrilla şi-a primit o parte din frecvenţe de la CNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anca Dragan Anca Dragan
    Va fi interesant sa aflam rezultatele de audienta pentru acest post de radio si aceasta minunata emisiune :)
  • Anca Anca
    Am incercat in aceasta dimineata sa ascult matinalul de la Gold....dupa 10 minute a trebuit sa inchid pentru ca unul din prezentatori(cred ca ilcheama Mihai) face glume extrem de proaste si ieftine si in plus rade si de ascultatorii ce suna pentru concursuri. Eu personal nu o sa mai ascult Gold dimineata, dar o sa urmaresc rezultatele audientelor :)
  • Gigi Gigi
    In atentia lui Mihai Cioceanu :
    Mintile puternice discuta despre idei (?), mintile medii discuta despre evenimente ("Vreme","trafic", etc), iar mintile slabe discuta despre oameni ("Caciula cu urechi a lui Radu Iacoban") (Zicere a lui Socrate)
  • s s
    BINEREVENIT ŞARPE
  • Claudia Claudia
    Eu ma bucur ca se intoarce Mihai Cioceanu in radio!!!
  • ionut ionut
    Cioceanu e peste tot, nu inteleg cum il mai suporta si angajeaza lumea. E un penibil cu glume de Andrei Duban si o adecvare asemenea.
  • Paul Paul
    salut revenirea in FM a lui Sarpe, mai ales cu o emisiune foarte interesanta, dedicata calatoriilor, insa regret disparitia emisiunii Sound of science, care merita sa ramana in grila Gold FM, macar pe un segment orar de 1-2 ore zilnic.
    Cat despre matinal, sa-l auzim ce-i poate pielea :)

Trimite un comentariu

sus