Skip to main content

Ferma vedetelor de la Pro TV se mută în Cipru în noul sezon

 
Ferma vedetelor de la Pro TV se mută în Cipru în noul sezon

Pro TV pregătreşte un nou sezon al show-ului Ferma vedetelor. Dacă anul trecut emisiunea a fost filmată într-o fermă din România, în acest an „acţiunea” emisiunii va avea loc în Cipru.

Publicitate

Emisiunea va fi filmată într-o fermă cipriotă abandonată, fără curent electric, telefoane mobile, internet, fără contact cu familia sau prietenii, cei 12 concurenţi vor trebui să convieţuiască şi să se descurce într-un mediu nou. Producţia va fi găzduită de aceiaşi Iulia Vântur şi Nea Raţă şi se va desfăşura pe o perioadă de trei luni.

Iulia Vântur: „Noua locaţie a fost o mare surpriză şi pentru mine! Abia aştept să ajungem în Cipru, să vedem ferma şi să ne punem pe treabă. Sunt foarte curioasă să văd reacţiile concurenţilor când vor păşi prima dată în fermă. Sunt sigură că se aşteaptă să fie mai uşor ca anul trecut având în vedere că am eliminat frigul din ecuaţie, însă sunt convinsă că nu va fi deloc mai uşor, ci mai greu. Sunt alte obiceiuri acolo de care vor trebui să ţină cont, dar sunt convinsă că românii noştri vor face faţă cu brio!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    asa e romanul,face buzunarele mari altora.cipru este urat cu spume eu unul m-am saturat de el.
  • geo geo
    Nu pe bune...ii duceati in Delta Dunarii sau in undeva in creierii muntilor Carpati si nu aveati costuri prea mari.

Trimite un comentariu

sus