Skip to main content

Fiica fostului ministru Ioan Mircea Pașcu, Corporate Affairs Director la Antena 3

 
Fiica fostului ministru Ioan Mircea Pașcu, Corporate Affairs Director la Antena 3
Sorana Pașcu a intrat în echipa Antena 3, pe poziția de Corporate Affairs Director. Sorana Pașcu este fiica lui Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al apărării în guvernul lui Adrian Năstase, și are experiență în domeniul bancar (a lucrat, printre altele la ING).
 
Sorana Pașcu vine pe poziția pe care, în trecut, a lucrat o perioadă și Maria Apostol, fostul PR al grupului Pro TV.
 
Anunțul Intact:
 
"Intact Media Group anunță că Sorana Pașcu s-a alăturat echipei Antena 3 în calitate de Corporate Affairs Director. Rolul său este acela de a coordona și dezvolta, alături de echipa de marketing, strategia de branding a Antenei 3. Sorana Pașcu are experiență de 20 de ani în domeniul bancar, dar și în industria de marketing și talent management. 

"Mă bucur să fiu parte a uneia dintre cele mai bune echipe de profesioniști de pe piața media. Îmi doresc ca direcțiile de comunicare, strategiile și planurile pe care le vom construi împreuna să întărească imaginea de brand a celui mai puternic post de știri din Romania. Antena 3 a fost intotdeauna  aproape de publicul său,  obiectiv  pe care ne vom concentra și în continuare prin dezvoltarea zonei de on-line și social media , urmând de altfel  trendul internațional impus de cele mai mari televiziuni de știri din lume", a declarat Sorana Pașcu."

Publicitate
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu