Skip to main content

Jurnalistul Cristian Vasilcoiu, în echipa România furată de la Digi 24

 
Jurnalistul Cristian Vasilcoiu, în echipa România furată de la Digi 24
Cristian Vasilcoiu

Cristian Vasilcoiu, jurnalist cu experiență pe zona de justiție, a intrat de astăzi în echipa care se ocupă de investigațiile marca România Furată la Digi24. Departamentul de investigații al televiziunii deținute de RCS&RDS este coordonat de Oana Despa.

Publicitate

Vasilcoiu se alătură Digi24 după o perioadă de câteva luni petrecută la portalul economic Profit.ro, unde a scris pe zona de justiție.   

CARTE DE VIZITĂ. Jurnalistul lucrează în presă de la începutul anilor 2000, mai întâi ca reporter în presa locală de la Craiova, la Cuvântul Libertății, Jurnalul de Oltenia și corespondent local pentru Jurnalul Național. În 2006, el a devenit jurnalist la Gardianul, urmând ca un an mai târziu să treacă la Adevărul, iar după doi ani, în 2008, devine reporter la Evenimentul zilei.

În 2012, Cristian Vasilcoiu a trecut de la presa scrisă, la televiziune, când a început la Realitatea TV. Tot la Realitatea TV el a făcut pentru scurt timp și o emisiune despre justiție, În ultimă instanță. A mai lucrat la B1 TV, tot reporter, Libertatea și Profit.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu