Skip to main content

Mesajul de la mulţi ani către un doctor, peste 100 de comentarii

 
Mesajul de la mulţi ani către un doctor, peste 100 de comentarii

O urare şi o ploaie de comentarii. Un mesaj al Clinicii Medicale pentru unul dintre doctorii săi, cu ocazia zilei de naştere, a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, la categoria Sănătate & Îngrijire personală.

Publicitate

"In aceasta zi binecuvântata ii uram minunatului domn doctor Cioata Ionel cat si familiei dansului o aniversare plină de bucurii ! Echipa Clinicii". Acesta este mesajul de pe pagina de Facebook a Clinicii Medicale care a adunat peste 100 de comentarii, potrivit monitorizării Facebrands pentru Paginademedia.ro.

În topul postărilor din categoria Sănătate & Îngrijire personală cu cele mai multe comentarii, Nivea şi Farmec au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Sănătate & Îngrijire personală.

1. Pagina oficiala Clinica Medicala Dr. Cioata - 128 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"In aceasta zi binecuvântata ii uram minunatului domn doctor Cioata Ionel cat si familiei dansului o aniversare plină de bucurii ! Echipa Clinicii"

2. Pagina oficiala Nivea - 61 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"E ziua ta. Aşa că noi ne-am pus cele mai frumoase dorinţe pentru tine! Care ai vrea să ţi se împlinească? *La mulţi ani, Ion & Ioana!"

3. Pagina oficiala Farmec - 61 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"Gri, Rosu sau Negru ?:)"

4. Pagina oficiala Family Care - 54 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Castigatorii celor 10 cosuri pline cu produse Family Care sunt: Ceaus Gheorghe Tolea Nicoleta Anton Alina LEGRAND ANDREA Pelcea Elena Rafay Daniela Violeta Holhos Elisabeta dragomir madalina Eugenia Rosulescu Gogoci Ramona-Liana Castigatorii vor fi contactati prin email incepand cu data de 11 ianuarie. Felicitari!

5. Pagina oficiala Wella Professional - 13 comentarii pe Facebook la mesajul:

‪#‎blondor‬ + ‪#‎illumina‬ + ‪#‎instamatic‬ = L * O * V * E heart emoticon Ce ziceti, sunteti de acord cu noi?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Santos Dumont Santos Dumont
    Bai fratilor terminati odata cu cate shareuri, cate comentarii cate ciocuri de gasca au venit la nu stiu ce postare de doi bani!! Pe cine intereseaza??? Daca n-aveti stiri nu dati dar nu umpleti fiecare zi fluxul cu rahaturile astea total irelevante! Mersi!

Trimite un comentariu

sus