Skip to main content

Mesajul deputatului Bogdan Diaconu despre intrarea României în Spațiul Schengen, sute de comentarii pe Facebook

 
Mesajul deputatului Bogdan Diaconu despre intrarea României în Spațiul Schengen, sute de comentarii pe Facebook
Foto: Facebook

Cele mai comentate postări. Declarația deputatului Bogdan Diaconu despre intrarea României în spațiul Schengen condiționată de "acceptarea invaziei imigranților musulmani" a fost cea mai comentată postare de pe Facebook din categoria politic, în perioada 8 - 11 ianuarie, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Postarea în care Diaconu îi întreabă pe internauți cum văd intrarea în Schengen cu condiția acceptării imigranților a adunat peste 620 de comentarii pe rețeaua de socializare. 

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Traian Băsescu, Alina Gorghiu și Elena Udrea au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Bogdan Diaconu - 627 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Merkel i-a condiționat lui Cioloș intrarea României în Spațiul Schengen de acceptarea invaziei imigranților musulmani. Voi ce alegeți: intrarea în Schengen cu cotele de musulmani cu tot sau să respingem cotele obligatorii, iar Germania să ne pedepsească și să ne țină în afara Schengen?

2. Pagina oficiala Traian Basescu  - 346 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Fratele meu, Mircea Băsescu, a primit în primă instanţă o pedeapsă grea, la 4 ani de închisoare cu executare. Cu siguranţă, nu voi comenta decizia instanţei. Sunt însă convins că, la Curtea de Apel, într-un complet de doi judecători, probele aflate la dosar vor putea fi analizate şi interpretate corect, dîndu-se şansa unei decizii în deplină concordanţă cu adevărul. PS - Sunt convins că ÎNSCENAREA lansată public de Antena 3 nu va rezista şi la Curtea de Apel. În filmuleţ, fratele meu vorbea despre banii care AU AJUNS la el spre a fi daţi păgubiţilor din parte celui care i-a luat de la păgubiţi şi nu despre banii pe care I-A PRIMIT el pentru a face un presupus trafic de influenţă.

3. Pagina oficiala Alina Gorghiu – 311 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Astăzi mi-am propus să am o discuție onestă și realistă cu tinerii liberali, despre situația tinerilor din România și importanța educației pentru viitorul lor. Cifrele spun totul: un sfert din tinerii sub 25 de ani nici nu lucrează, nici nu studiază; 82% dintre tinerii din România consideră ca școala nu îi pregătește pentru piața muncii; 60% dintre tineri nu își permit o locuință; numai 1% dintre tineri decid să îşi deschidă o afacere pe cont propriu; o treime dintre tineri nu fac sport niciodată. Totul pornește de la educație, iar sistemul nostru educațional are mare nevoie să fie scuturat de praf: școala trebuie să-și recapete prestigiul, trebuie să ajute tinerii să se dezvolte sănătos, să-i pregătească să devină cetățeni responsabili și să le faciliteze drumul către un loc de muncă bine plătit. În câteva minute voi fi la Școala Politică de la Sinaia, organizată de Comisia de educație a TNL.

4. Pagina oficiala Elena Udrea - 261 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Probabil deloc intamplator, patru dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am cunoscut si sunt in viata mea, sunt Capricorn, nascute astazi. Caractere puternice, curaj, onoare, loialitate, prietenie...calitati cu atat mai importante acum, cand ne coplesesc lasitatea, tradarea, invidia, ipocrizia, lichelismul. Tot deloc intamplator, sunt femei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Un articol care face deosebirea intre politicienii care alearga dupa cat mai multe aprecieri ale paginii lor oficiale, intrecandu-se intre ei in sute de mii de like-uri, si cei ai caror prieteni, desi mai putini ca numar, interactioneaza efectiv cu postarile si sunt interesati cu adevarat de pagina pe care au apreciat-o. Din pacate, utilizatorii de Facebook vor aprecia ca fiind mai credibile postarile paginilor primei categorii de oameni politici, tocmai din cauza numarului mare de "prieteni".

Trimite un comentariu