Skip to main content

Mii de share-uri într-o singură zi pentru povestea unui fotbalist român închis în Spania

 
Mii de share-uri într-o singură zi pentru povestea unui fotbalist român închis în Spania

Mii de share-uri într-o singură zi pentru un articol de pe GSP.ro. Materialul este, de fapt o trimiterea la ediția digitală GSP, care prezintă povestea fotbalistului Iulian Chiriță, încarcerat de trei luni într-o închisoare catalană.

Publicitate

Din materialul GSP.ro, cu titlul "Telefon disperat primit de Ovidiu Ioanițoaia de la un fost internațional român aflat în închisoare la Barcelona: Ajutor! Sunt tratat ca un criminal în serie":

"Aveam un restaurant, La Chiru, în Castelldefels, un orășel la 25-30 de kilometri de Barcelona. Veneau mulți români, iar unii ar fi falsificat cărți de credit și ar fi tipărit bani. N-am fost însă amestecat. (...) Avocatul are informații c-ar fi implicați 17-18 inși în afacere, români și nu numai, dar eu n-am avut nicio treabă cu ei."

Născut în 1967, Chiriță a jucat 262 de partide în Divizia A, 132 la Rapid. Ultima echipă la care a evoluat, până în 1999, a fost Chindia.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. Gsp.ro, “Telefon disperat primit de Ovidiu Ioanițoaia de la un fost internațional român aflat în închisoare la Barcelona: "Ajutor! Sînt tratat ca un criminal în serie!"

- 3062 share-uri pe Facebook.

2. Startupcafe.ro, “27.700 de euro de la stat pentru SRL, PFA si alte mici afaceri la sate. Descarca proiectul de procedura”, de Claudiu Zamfir

- 425 share-uri pe Facebook.

3. HotNews, “DNA incepe cercetari in cazul puscariasilor - scriitori si acuza profesori universitari, editori si functionari de la Penitenciare ca au creat un fenomen"

- 360 share-uri pe Facebook.

4. Digi24.ro, “EXCLUSIV: Cele 13 cazuri Bodnariu din Norvegia. În ultimii 5 ani, 26 de copii români au fost separaţi de familii”, de Laurentiu Mihu

- 244 share-uri pe Facebook.

5. Profit.ro, “Parchetul General a găsit 10,5 milioane de euro în contul vicepreședintelui PSD Caraș-Severin"

- 280 share-uri pe Facebook.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Prin simplul fapt ca-si striga nevinovatia , nu ma pot exprima ! Chirita a fost condamnat , sau cazul e in curs de cercetare (mai mult ca sigur ) .Ramane de urmarit evolutia acestui caz.

Trimite un comentariu