Skip to main content

Ministerul de Interne „loveşte” din nou pe Facebook, cu replici din filme româneşti: „Un fleac, m-au ciuruit” sau „Nu om avea noi multă carte, dar nici tâmpiţi nu suntem”

 
Ministerul de Interne „loveşte” din nou pe Facebook, cu replici din filme româneşti: „Un fleac, m-au ciuruit” sau „Nu om avea noi multă carte, dar nici tâmpiţi nu suntem”

Ministerul Administraţiei şi Internelor se ţine de glume pe pagina de Facebook. După ce în urmă cu două săptămâni a venit cu sfaturi pentru Smiley şi cei aflaţi în situaţia lui (şi-au pierdut buletinul), în această săptămână MAI face o trecere în revistă a unor filme româneşti cu poliţişti.

Publicitate

Pe pagina de Facebook a instituţiei a fost postat un colaj cu secvenţe din filme făcute înainte de 1990, cum ar fi faimoasa serie Brigada Diverse (BD), Un comisar acuză, Ultimul cartuş sau Revanşa.

Din colajul video nu lipseşte nici cunoscuta secvenţă din B.D. în acţiune cu Dem Rădulescu: „Dacă găsim pe stradă un portofel, un portmoneu, un portvizit cu bani, anunţăm imediat miliţia”.

MAI se ţine şi de autoironii. În colaj apare şi o scenă din Un comisar acuză cu Amza Pellea care spune: „Nu o-m avea noi multă carte, dar nici tâmpiţi nu suntem”.

ATENŢIE! Recomandări de la #MAI:Celor care pleacă în week-end, le recomandăm să conducă prudent! Însă celor care rămân acasă, le adresăm invitaţia să-şi petreacă aceste zile alături de Plutonierul Căpşună şi căţelul Costel, de Patraulea şi complicii săi şi de celelalte personaje îndrăgite ale filmelor poliţiste româneşti!Week-end plăcut!

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on Friday, January 29, 2016
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus