Skip to main content

Netflix, disponibil de astăzi în România. Care sunt prețurile

 
La Las Vegas s-a anunțat în urmă cu puțin timp că Netflix poate fi accesat din România, potrivit jurnalistului Cătălin Tolontan.

Venirea rețelei care distribuie conținut video pe net fusese estimată pentru 2016, dar nu atît de devreme în an. Specializat în content de filme, seriale și divertisment, Netlix are aproximativ 60 de milioane de clienți în toată lumea.

Publicitate

Abonamentul lunar, care poate fi făcut aici, pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge pînă la 11,99 euro, varianta premium.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • S-au lansat GLOBAL, nu doar in Romania! Nu cred ca sint asa interesati de piata de aici :). Comentariile ca nu rezista 2 ani sau ca nu au preturi pt Romania sint puerile. Accentul e pus pe lansarea GLOBALA. Asta inseamna ca subtitrarile mai au de asteptat. Titlu corect e ca s-au lansat SI in Romania
 • dar parca nu se zicea ca Netflix nu va intra la incepuitul anului, ci mai tarziu in an???? deja a inceput anul si e deja aici??? au ajuns atatea ”surse” sa minta. dar bine, credeam ca vom astepta pana la primavara.
 • @Un
  pana acum nu puteai sa-ti faci cont din Romania, nu accepta ip-uri si carduri de la noi. insa acum s-au gandit ca si banii nostri sunt buni.
 • Desi are o gama oarecum variata de seriale,deocamdata nu sunt subtitrate,deci neaccesibile publicului larg ...Poate in viitorul apropiat o sa apara si subtitrarile...
 • Cum a ajuns la noi.. cu avionul ? sau cu trenul ?

  Ce te oprea pana acum sa ai cont la ei ?

  Ei sunt prezenti si in Eritrea, Niue, Guam, Cocos (Keeling) Islands

  Dar pt unii mai prosti asa.. tre sa le bata la usa.. "am veniiit !"

  E greu cu goagal..
 • era cazul sa ajunga si la noi. preturile sunt totusi mai mari decat serviciile locale. e adevarat ca libraria este mult mai mare si ea, iar varianta HD si ultra HD va atrage un public nou.

Trimite un comentariu