Skip to main content

Pastila Cartea de la ora 5 cu Dan C. Mihăilescu va debuta de luni. Doar online. Cum va arăta proiectul

 
Pastila Cartea de la ora 5 cu Dan C. Mihăilescu va debuta de luni. Doar online. Cum va arăta proiectul
Dan C. Mihăilescu trece online. Cunoscutul critic literar care a fost Omul care aduce cartea la Pro TV revine, dar online într-un proiect susţinut de eMag. Acesta va face Cartea de la ora 5 cu Dan C. Mihăilescu, o pastilă de cinci minute, postată zilnic de luni până vineri, în care va vorbi despre o carte. Pastila video, filmată acasă la criticul literar, va fi găzduită pe site-ul cu acelaşi nume carteadelaora5.ro.
Publicitate
Primul video, difuzat luni 1 februarie, va debuta cu o prezentare a cărţii Solenoid, semnată de Mircea Cărtărescu.

Dan C. Mihăilescu a povestit că are o „oroare” de internet. „Chiar de mic am am avut complexul mecanismelor”, a povestit acesta.

„Dacă mă aflu în acest loc este din mai mult motive, am venit să mă vindec de prejudecăţi. Am zis că dacă la 47 de ani am fost scos din vizuina mea de bursuc, dacă la 47 de ani m-am lăsat aruncat pe sticlă, poate acum la 62 de ani ar fi bine să trec înspre online, locul care mă îngrozeşte cel mai mult.”

„Am vrut să mă retrag şi au început ofertele. Nu mă aşteptam să am oferte de la două posturi de televiziune, un radio şi câteva site-uri”, a mai povestit criticul literar.

Iulian Stanciu, CEO al grupului eMag, despre proiect:

„Cartea de la ora 5 este un moment de răsfăţ cultural. Vrem să generăm o rutină. De ce 5? Se leagă puţin cu five o`clock tea, fără să ne gândim la antiteza cu fata de la pagian 5 sau Ştirile de la ora 5.

Formatul proiectului va fi un fel de ceaiul de la ora 5 împreună cu Dan C. Mihăilescu, acasă la Dan C. Mihăilescu. Va fi un video de 5 minute, 5 zile pe săptămână şi va veni şi cu o interacţiune specifică mediului online.

Se va genera un club de cultură. vom avea cărţi propuse şi oamenii pot vota, pot veni cu recenzii. Nu ne dorim sub nicio formă o implicare comercială, nu veţi vedea nicio reclamă şi niciun banner pe acest site. Nu ascund, în schimb, faptul că ne dorim ca prin susţinerea acestui proiect, în timp să ajungem să fim o distanţie pentru iubitorii de carte. Dar vrem să o facem într-un mod mai subtil.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    va avea un succes rasunator :( ... fara sprijin de la Emag, unde sa bage lumii pe gat pastila ar fi foarte putin vizibil... si e pacat pentru ca e o personalitate care are ce spune... dar una e sa te trezesti pe tv , in timp ce faci zapping, cu emisiunea, si sa arunci o privire si alta e sa stai sa cauti pe net ca "astazi vreau neaparat la 17. sa vad pastila lui Dan C Miahilescu"... :|

Trimite un comentariu

sus