Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: „Românul care cutreieră lumea cu autostopul"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: „Românul care cutreieră lumea cu autostopul"

La început de an, presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la povestea unui tânăr care călătoreşte prin lume cu autostopul şi până la politica agresivă a Rusiei faţă de Europa.

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre un român de 27 de ani care a călătorit prin toată Europa numai cu autostopul, bugetul lui în eurotrip fiind de 10 euro pe zi.

"După ce a văzut toată Europa, Bogdan Veselovschi a ajuns, ca voluntar, în Africa, unde a predat un an într-un sat din Malawi", scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

România liberă: "Cum ne apărăm de Rusia lui Putin?". Ziarul scrie, pe prima pagină, că "în lipsa unei riposte adecvate, Moscova va continua atacurile asupra lumii libere" şi că cea mai gravă ameninţare la adresa României o reprezintă politica agresivă a Rusiei faţă de Europa, "sprijinită tacit sau explicit de tot mai mulţi lideri europeni".

Evenimentul zilei: "Pe fondul psihozei teroriste întreţinute de TVR, Ion Iliescu şi FSN au preluat puterea". Cotidianul fondat de Ion Cristoiu continuă seria "26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989". EVZ scrie pe prima pagină că "imediat după fuga cuplului Ceauşescu de pe clădirea Comitetului Central se declanşează bucuria printre manifestanţi" şi că "în ciuda fericirii exaltante, fuga dictatorului crease un vid de putere care trebuia completat".

Jurnalul Naţional: "Misiune imposibilă pentru optimişti: România lui 2016". Ziarul trustului Intact scrie, pe prima pagină, că Tăriceanu, Gabriel Oprea şi Traian Băsescu "vânează podimul la alegeri" şi face o trecere în revistă despre cum se duc luptele politice la început de an.

Libertatea: "2016 sub lupa Uraniei. Semne bune anul n-are". Tabloidul scrie că "din punct de vedere astrologic, anul care abia a început va fi marcat de retrogradări mai puţin obişnuite şi de o eclipsă plină de semnificaţii, care vor atrage după sine conflicte la scară largă, într-o lume deja zdruncinată de lupte politice, economice şi religioase"

Click!: "Bălanca stă o lună în Asia cu banii de la Revelion". Tabloidul editat de Adevărul Holding scrie că Andreea Bălan a câştigat 20.000 de euro din cele şapte concerte de Revelion şi că a plecat cu aceşti bani într-o vacanţă prelungită în Asia.

Gazeta Sporturilor: "Gâlcă seduce Spania. Reghe ameninţă România". Ziarul de sport a publicat în deschiderea ediţiei de astăzi următoarea declaraţie a antrenorului Stelei: "Nu-mi fac probleme, eu voi antrena şi Steaua, şi echipa naţională".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus