Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: „Românul care cutreieră lumea cu autostopul"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: „Românul care cutreieră lumea cu autostopul"

La început de an, presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la povestea unui tânăr care călătorește prin lume cu autostopul și până la politica agresivă a Rusiei față de Europa.

Publicitate

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre un român de 27 de ani care a călătorit prin toată Europa numai cu autostopul, bugetul lui în eurotrip fiind de 10 euro pe zi. 

"După ce a văzut toată Europa, Bogdan Veselovschi a ajuns, ca voluntar, în Africa, unde a predat un an într-un sat din Malawi", scrie Adevărul, pe prima pagină. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi.

România liberă: "Cum ne apărăm de Rusia lui Putin?". Ziarul scrie, pe prima pagină, că "în lipsa unei riposte adecvate, Moscova va continua atacurile asupra lumii libere" și că cea mai gravă amenințare la adresa României o reprezintă politica agresivă a Rusiei față de Europa, "sprijinită tacit sau explicit de tot mai mulți lideri europeni". 

Evenimentul zilei: "Pe fondul psihozei teroriste întreținute de TVR, Ion Iliescu și FSN au preluat puterea". Cotidianul fondat de Ion Cristoiu continuă seria "26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989". EVZ scrie pe prima pagină că "imediat după fuga cuplului Ceaușescu de pe clădirea Comitetului Central se declanșează bucuria printre manifestanți" și că "în ciuda fericirii exaltante, fuga dictatorului crease un vid de putere care trebuia completat". 

Jurnalul Național: "Misiune imposibilă pentru optimiști: România lui 2016". Ziarul trustului Intact scrie, pe prima pagină, că Tăriceanu, Gabriel Oprea și Traian Băsescu "vânează podimul la alegeri" și face o trecere în revistă despre cum se duc luptele politice la început de an. 

Libertatea: "2016 sub lupa Uraniei. Semne bune anul n-are". Tabloidul scrie că "din punct de vedere astrologic, anul care abia a început va fi marcat de retrogradări mai puțin obișnuite și de o eclipsă plină de semnificații, care vor atrage după sine conflicte la scară largă, într-o lume deja zdruncinată de lupte politice, economice și religioase"

Click!: "Bălanca stă o lună în Asia cu banii de la Revelion". Tabloidul editat de Adevărul Holding scrie că Andreea Bălan a câștigat 20.000 de euro din cele șapte concerte de Revelion și că a plecat cu acești bani într-o vacanță prelungită în Asia. 

Gazeta Sporturilor: "Gâlcă seduce Spania. Reghe amenință România". Ziarul de sport a publicat în deschiderea ediției de astăzi următoarea declarație a antrenorului Stelei: "Nu-mi fac probleme, eu voi antrena și Steaua, și echipa națională".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu