Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP îi prezintă pe „Cei 6 odioși” - „Niciodată n-a existat o asemenea colecție de antrenori rivali"

 
PRESA DE AZI. GSP îi prezintă pe „Cei 6 odioși” - „Niciodată n-a existat o asemenea colecție de antrenori rivali"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la lupta pentru trofeul Ligii 1 de fotbal, la portretul generalului Vasile Milea.

"Parcă l-a regizat Tarantino. Primul play-off din istoria campionatului nostru anunță lupta temperamentelor clocotitoare de pe bancă. Cei 6 odioși", așa își deschide Gazeta Sporturilor ediția de astăzi.

Cotidianul de sport mai scrie că "niciodată n-a existat o asemenea colecție bogată de antrenori rivali, alergând cu toții după un singur titlu".

Publicitate

Pe prima pagină din GSP apar antrenorii Șumudică, Hagi, Rednic, Reghe, Iordănescu și Grigoraș.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi.

Weekend Adevărul "Vasile Milea. Criminal, trădător și erou". Ziarul continuă seria "apostolii epocii de aur" cu portretul generalului Vasile Milea. "Sever cu subordonații, obedient față de cuplul dictatorial și bun cunoscător al artei militare. Acesta este portretul simplu al lui Vasile Milea, universal valabil doar până în decembrie 1989. În acea lună, generalul a devenit, pe rând, criminal, trădător și erou", scrie Adevărul.

România liberă: "Criza vaccinurilor, în faza în care se caută soluții". Vaccinarea de face în prezent în România la cote de avarie, mai ales în ceea ce privește vaccinul destinat nou-născuților. Specialiștii afirmă că există o penurie la nivel global în privința unor vaccinuri.

Jurnalul Național: "De ce nu vor procurorii să ancheteze devalizarea Astra". Ziarul scrie că transferurile către trustul de presă este unul dintre motivele falimentului firmei de asigurări. Recuperarea creanței pe care Medien Holding o are de achitat către Astra a condus la inițierea unei acțiuni, la Tribunalul București, prin care societatea de asigurări, aflată în faliment, cere, la rândul ei, falimentul publicației România liberă, mai notează JN.

Evenimentul zilei: "Cazul Bodnariu scoate la iveală practici terifiante legate de educația sexuală a copiilor. 'Eu ce sunt, băiețel sau fetiță?'". Din cauza promovării agresive a ideii de diversitate, un fenomen îngrijorător a luat amploare în rândul copiilor și al adolescenților din Norvegia, scriu jurnaliștii EVZ. Întrebarea de mai sus este formulată de sute de tineri și este adresată unor consilieri care le stau la dispoziție pe platforma online ung.no.

Click!: "În urmă cu 15 ani, Pelinel era foarte slabă și fără forme. Borcea, ai fi plăcut-o pe Valentina și așa 'uscată'?"

Libertatea: "Nici copiii n-o mai alină pe Alina! Nu-și poate ascunde durerea"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu