Skip to main content

PRESA DE AZI. Kamikaze: "Mai contează ce-au comis, când sunt cei mai buni la scris: Mememinescu, Bășicspir, Șpagoveanu"

 
PRESA DE AZI. Kamikaze: "Mai contează ce-au comis, când sunt cei mai buni la scris: Mememinescu, Bășicspir, Șpagoveanu"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la topul celor mai de succes tineri din America, la ipoteze privind incendiul din clubul Colectiv.

Publicitate

Săptămânalul de satiră Kamikaze își deschide ediția de astăzi cu o caricatură a trei dintre "condamnații scriitori", care se află acum în penitenciare.

Dan Voiculescu este numit "Bășicspir", Meme Stoica este asociat cu numele "Mememinescu", iar Ioan Niculae este supranumit "Șpagoveanu". "Mai contează ce-au comis când sunt cei mai buni la scris", titrează Kamikaze.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Colonelul STS nu a dezvăluit nicio noutate! Ipoteza 'Mâna criminală' a apărut chiar în noaptea incendiului din clubul Colectiv". EVZ scrie că "întotdeauna, în fața unei crime sau eveniment neclar, când se caută vinovații, anchetatorii emit ipoteze, construiesc variante de lucru și investighează pe două sau mai multe piste".

Adevărul: "România din Topul Forbes al celor mai de succes tineri din America". "Clujeanca Anda Gânscă, fondatoarea platformei sociale Knotch, apare în Topul Forbes SUA 2016 al tinerilor care au vârste sub 30 de ani și care au adus inovații importante în diverse domenii", scrie cotidianul editata de Adevărul Holding. 

România liberă: "Miliardele înghițite de natură". Ziarul scrie că în 2015, catastrofele naturale au provocat 23.000 de decese și pagube materiale de 90 de miliarde de dolari. 

Jurnalul Național: "Cine este afaceristul care a salvat-o pe Elena Udrea". Ziarul prezintă schema businessurilor falimentare ale "binefăcătorului" Elenei Udrea și pe ale asociaților acestuia, deținători ai unor tabere de legume și fructe în Piața Progresul și la gura de metrou Izvor.

Gazeta Sporturilor: "Gigi trage de Budescu. Dilemă: vedeta Astrei între banii arabilor și șansa de a juca la euro". Ziarul de sport scrie că Becali a oferit condiții mai bune Astrei decât oferta Al Ahli, dar decizia e la jucător.

Cațavencii: "Anul electoral 2016 începe cu o întrebare pentru credincioșii turmentați de-atâta democrație: Eu cu cine Bobotez?". O caricatură a Patriarhului Daniel spune: "Veniți, fiilor, și o să vă fac pescari de oameni! Ca să nu-i mai sculați din morți la fiecare pomană electorală. Nădăjduiesc că ne-om înțelege noi, ce naiba, după Alegeri, și-mi returnați creditul la cât o fi atunci cursul RON-Om care vă votează".

Click!: "Frumoasa blondină a luptat cu toate armele pentru omul de afaceri. Pelinel îi trimitea lui Borcea poze sexy la închisoare"

Libertatea: "Și-a pus în cap toți cunoscuții. Pelinel e aleasa lui Borcea?"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu