Skip to main content

Studiourile MediaPro își vor schimba numele. Fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, în Consiliul de Administrație

 
Studiourile MediaPro își vor schimba numele. Fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, în Consiliul de Administrație
Polyana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, unul dintre fiii dictatorului Nicolae Ceaușescu, și producătorul american de la Hollywood Donald Kushner, realizator al unor filme precum 7 Seconds, Andre, Tron, Legacy, Blitz și Monster (premiat cu Oscar), vor fi în Consiliul de Administrație al Studiourilor Media Pro din Buftea, cumpărate la sfârșitul anului trecut de către omul de afaceri și regizorul Bobby Păunescu, anunță Profit.ro.
 
Polyana Cristescu este o apropiată a familiei Păunescu. Ea lucrează în diverse companii deținute de familia Păunescu de 25 de ani.

Ei vor forma noul Consiliu de Administrație al societății Studiourile Media Pro, alături de încă două persoane, cu un mandat valabil până în toamna anului 2019.

Lituanianul Aleksandras Cesnavicius, numit, în 2013, director general al Pro TV, companie deținută de Central European Media Enterprises, se va retrage din Consiliu, mai menționează sursa citată.

În același timp, Studiourile Media Pro își vor schimba denumirea în "Bucharest Film Studios".

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • dintr-o familie de nomenclaturisti ce putea sa iasa? Bobby Paunescu un alt comunist. si care culmea o pune in CA la studiouri pe nasa lui, fost sef la pionieri pe vremea lui Ceausescu. mama ce rau am ajuns, daca vechii si noii comunisti ne conduc. la cat de priceputi sunt Bobby si sleahta pe care a adus-o acolo de la case de productie inexistente, vor falimenta studioul repede. desi cred ca face doar ce a invatat acasa. remember Bancorex.
  • Acum sa fim seriosi, din ce mai trăiesc studiourile astea?! Se va alege praful de ele, asta daca nu s-a ales deja... Film nu mai fac de vreo 4 ani, televiziune nu, din cand în cand cate o reclama si cate un videoclip... Pacat.. De cele mai mari si mai bine dotate studiouri din Romania...

Trimite un comentariu