Skip to main content

Studiourile MediaPro îşi vor schimba numele. Fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu, în Consiliul de Administraţie

 
Studiourile MediaPro îşi vor schimba numele. Fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu, în Consiliul de Administraţie
Polyana Cristescu, fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu, unul dintre fiii dictatorului Nicolae Ceauşescu, şi producătorul american de la Hollywood Donald Kushner, realizator al unor filme precum 7 Seconds, Andre, Tron, Legacy, Blitz şi Monster (premiat cu Oscar), vor fi în Consiliul de Administraţie al Studiourilor Media Pro din Buftea, cumpărate la sfârşitul anului trecut de către omul de afaceri şi regizorul Bobby Păunescu, anunţă Profit.ro.
Publicitate
Polyana Cristescu este o apropiată a familiei Păunescu. Ea lucrează în diverse companii deţinute de familia Păunescu de 25 de ani.

Ei vor forma noul Consiliu de Administraţie al societăţii Studiourile Media Pro, alături de încă două persoane, cu un mandat valabil până în toamna anului 2019.

Lituanianul Aleksandras Cesnavicius, numit, în 2013, director general al Pro TV, companie deţinută de Central European Media Enterprises, se va retrage din Consiliu, mai menţionează sursa citată.

În acelaşi timp, Studiourile Media Pro îşi vor schimba denumirea în "Bucharest Film Studios".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    De ce nu revin la vechea denumire?
    De ce fuge lumea de orice conține PRO în denumire?
  • protopopescu protopopescu
    dintr-o familie de nomenclaturisti ce putea sa iasa? Bobby Paunescu un alt comunist. si care culmea o pune in CA la studiouri pe nasa lui, fost sef la pionieri pe vremea lui Ceausescu. mama ce rau am ajuns, daca vechii si noii comunisti ne conduc. la cat de priceputi sunt Bobby si sleahta pe care a adus-o acolo de la case de productie inexistente, vor falimenta studioul repede. desi cred ca face doar ce a invatat acasa. remember Bancorex.
  • Allex Allex
    Acum sa fim seriosi, din ce mai trăiesc studiourile astea?! Se va alege praful de ele, asta daca nu s-a ales deja... Film nu mai fac de vreo 4 ani, televiziune nu, din cand în cand cate o reclama si cate un videoclip... Pacat.. De cele mai mari si mai bine dotate studiouri din Romania...

Trimite un comentariu

sus