Skip to main content

TVR, licitaţie de 200.000 de euro pentru transmisii de date

 
TVR Moldova
TVR Moldova

Televiziunea Publica a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de transmisie date tip Video Over IP pentru interconectarea studiourilor teritoriale si a filialei SRTV din Chisinau cu sediul central al TVR, contract cu o valoare estimata fara TVA de 870.967 lei (aproape 200.000 de euro), potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Publicitate

Contractul va avea o durata de 36 de luni si va fi finantat cu fonduri de la bugetul de stat. Criteriul de atribuire este "pretul cel mai scazut". Ofertantii interesati trebuie sa faca dovada realizarii unei cifre medii de afaceri globala pentru anii 2012,2013 si 2014 de cel putin: 1.741.935 de lei fara TVA.

Cifra medie de afaceri globala pentru operatorii economici încadrati conform legii în categoria IMM va fi admisa în cuantum de 50% din nivelul minim impus.Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 februarie 2016. În aceeasi zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus