Skip to main content

Un concurs al site-ului cauciucuridirect.ro, aproape 600 de comentarii pe Facebook

 
Un concurs al site-ului cauciucuridirect.ro, aproape 600 de comentarii pe Facebook

Un concurs al site-ului cauciucuridirect.ro a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria Auto & Moto, pe ziua de ieri.

Publicitate

Mesajul care explica modul în care internauţii pot participa la concurs şi detalii despre premiul pus în joc a adunat aproape 600 de comentarii pe reţeaua de socializare.

În topul postărilor din categoria Auto & Moto cu cele mai multe comentarii, Renault România şi Auto Bild Romania au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Auto & Moto.

1. Pagina oficiala cauciucuridirect.ro - 597 comentarii pe Facebook la mesajul:

CONCURS: Rapundeti la intrebare: Care din cele 3 amprente corespunde unei anvelope de iarna, Continental? Reguli: - Participantii trebuie sa scrie raspunsul corect intr-un commentariu la poza - concursul se desfasoara intre 05 -11 ianuarie - castigatorii vor fi alesi prin random.org si vor fi anuntati in data de 12 ianuarie prin intermediul paginii noastre de Facebook. Se iau in consideratie doar raspunsurile corecte care au fost adaugate in perioada 05-11 ianuarie, iar pentru persoanele care au adaugat mai multe comentarii se ia in consideratie doar primul raspuns. Premii: - un calendar oferit de Continental - o agenda si un pix oferit de Continental - 1 accesoriu pentru telefon oferit de catre Continental + un deo de masina marca www.cauciucuridirect.ro

2. Pagina oficiala Renault Romania, 74 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Cum ţi-ar plăcea să fie pentru tine 2016: Sport, Normal, Confort, Personal sau Eco? Cu sistemul Multi-Sense, fiecare călătorie este exact cum îţi doreşti!

3. Pagina oficiala 4tuning, 69 de comenatarii pe Facebook la mesajul:

Portbagaj automat la Logan! Premiera mondiala!

4. Pagina oficiala Auto Bild Romania, 57 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Statistica spune ca în 90% dintre accidentele în care sunt implicate maşini cu volan pe dreapta, şoferul acestora se face vinovat de producerea accidentului. Un proiect de lege isi propune sa limiteze circulatia masinilor cu volan pe dreapta. Voi ce parere aveti?

5. Pagina oficiala ProMotor, 55 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Cum încearcă un şofer să-şi vândă Loganul galben care ”nu a fost taxi”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus