Skip to main content

Adrian Bucur a demisionat de la TVR

 
Adrian Bucur
Adrian Bucur

Jurnalistul Adrian Bucur şi-a dat demisia ieri din televiziunea publică, unde realiza emisiunea Prim Plan.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Bucur a declarat că va mai realiza două ediţii ale programului de pe TVR 1, fiind în perioada de preaviz.

De ce a demisionat?

Adrian Bucur a invocat presiuni editoriale şi neînţelegeri cu actualul şef al ştirilor, Claudiu Lucaci.

Jurnalistul şi-a dat demisia din TVR, însă rămâne consilier pe comunicare şi pe probleme audiovizuale în Ministerul Culturii. El ocupa această funcţie de mai multe luni.

Adrian Bucur lucrează la TVR din 2011, când a început ca moderator al unei emisiuni la defunctul post de ştiri TVR Info. Bucur a lucrat anterior la B1 TV şi la Prima TV.

Adrian Bucur şi Claudiu Lucaci au avut în trecut relaţii tensionate. Puncul culminant a fost în luna iunie a anului trecut, pe când Bucur era membru în Consiliul de Administraţie.

La acea vreme, Claudiu Lucaci, pe atunci demis din funcţia de şef al Ştirilor TVR, a sugerat că Bucur l-a atacat şi i-a adus mai multe acuzaţii. Lucaci spunea atunci că reacţia a venit după ce şeful ştirilor TVR i-ar fi respins avansurile făcute de Adrian Bucur.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ce nu spune articolul asta este ca dl consilier sau jurnalist, ca nu mai intelegem ce este, era deja in incompatibilitate. Sau inca mai este pana nu ne confirma TVR ca si-a dat demisia asta de care vorbeste. Deci... cum ramane cu incompatibilitatea???
  • Suzana D cam asa erai si tu cand lucrai "consilier" la Justitie si n au mai vrut astia sa te primeasca inapoi la Pro -demicratia- desigur ! Stilul tau inconfundabil de a apara un fustangiu care te insala la orice pas fie si mutat in casa cu tine nu dispare. Vai de voi . Am auzit ca te dusesi la vrajitoare la giurgiu sa l combini pe lucaci . Haha ha . Curioasa at te mai tine. Baiatul a trecu t de vro 3 luni la o alta dezvoltatoare buna si cu sama. E la faza victimizare singuratate neinteles si grija acuta pt copilul lui
  • Cumva a demisionat pentru ca era incompatibil, având în vedere ca lucrează și la Ministerul Culturii pe post de consilier la un secretar de stat??
    Mai bine ar povesti ce amenintari si presiuni a facut la prietenii din politica sa ii schimbe pe Lucaci și Irina Radu, santajandu-i sa apară la TV când și cu cine vrea el. Sa spuna și cum s-a promovat singur și si-a dat salariu mai mare de jurnalist în timp ce era și în Consiliul de Administrație al TVR. Sper ca demisia e pe bune, ca a mai demisionat de vreo 3 ori pana acum! :))
  • Bucur nu stie cum e cu cratima si e consilier la Ministerul Culturii ?!

Trimite un comentariu

sus