Skip to main content

Adriana Nedelea revine pe sticlă la Digi 24, după doi ani de pauză

 
adriana-nedelea
adriana-nedelea
Jurnalista Adriana Nedelea revine pe sticlă la ştirile Digi 24. Prima sa prezenţă la TV este astăzi, chiar de ziua postului, după care va trece pe weekend.
Publicitate
Adriana Nedelea s-a alăturat televiziunii de ştiri a RCS&RDS în mai 2013. Un an mai târziu, ştirista a dispărut de pe sticlă, dar a rămas angajată a postului.

Doi ani mai târziu, Nedelea se întoarce la pupitrul ştirilor. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ea va prezenta sâmbăta şi duminica tronsonul orar 17.00 - 21.00.

Despre Adriana Nedelea:

Este licenţiată în Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu.

A fost reporter, prezentator la Radio România Actualităţi în perioada 2004 - 2005.

În acelaşi an, ea a trecut la Adevărul, ca reporter, până în 2006. Tot în 2006, Nedelea a trecut la televiziune. A fost reporter şi apoi prezentator la Realitatea TV din 2006 până în 2012.

Din 2013 a trecut la Digi 24, ca prezentator.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Claudia Pop Claudia Pop
    Cam multe rautati!
  • Simion Gabriela Simion Gabriela
    Suntem disperati, toate prezentatoarele TV din Romania - absolut toate - se comporta de parca iau ecstasy....personal tin televizorul inchis, dar daca il deschid si dau peste Adriana Nedelea ma ia durerea de cap si il inchid...este imposibil de ascultat nu mai spun de vazut, gesturile lasa mult de dorit, pur si simplu trebuie sa mut instant oricat de interesant ar fi subiectul deoarece nu te poti concentra din cauza stilului "smuls" practicat de aceasta...nu inteleg, ea chiar nu vizioneaza inregistrarile niciodata? cred ca asa ar putea incerca sa mai salveze ceva, ar putea incerca, dar nu cred sa aiba sanse!
  • numerci numerci
    Stilul ei se potriveste ca nuca in perete la Digi24.
    Sa nu mai zic ca dictia e varza... oare nu aude nimeni de la digi cum vorbeste? Pur si simplu nu te poti uita la jurnalele prezentate de ea.
  • cuh cuh
    adriana nedelea sa se duca de unde a venit... adica la realitatea tv... nu pot sa uit cum ne-a otravit urechile... si vorbeste cu prea prea mult patos... ca te oboseste... e falsa...
  • david david
    Pai nu au pus-o sa isi dea demisia? Ca asa e practica la RDS.
  • qwerty qwerty
    a nascut intre timp, de aceea a disparut de pe sticla.

Trimite un comentariu

sus