Skip to main content

Cătălin Striblea începe matinalul la Digi FM săptămâna viitoare

 
Cătălin Striblea începe matinalul la Digi FM săptămâna viitoare

Cătălin Striblea revine oficial în FM de la finele lunii februarie. El va prezenta matinalul Digi, Prima ediție, alături de Bogdan Miu, din 29 februarie, de la 6.30 dimineața. 

Cătălin Striblea: „Nu m-am mai trezit la ora asta de ani buni, dar sper să-mi recapăt reflexele repede. M-am trezit înainte de șase o bună perioadă de timp, câtă vreme am făcut matinale. Dar ca ca să fiu sincer, zilele astea mă antrenez. Am început să pun ceasul din ce în ce mai devreme, ca săptămâna viitoare să-mi fie ușor. Cât despre reîntâlnirea cu radioul, de abia o aștept. Am plecat din televiziune cu acest gând. Eram ferm hotărât să fac radio”, spune Cătălin Striblea.

Publicitate

Bogdan Miu: “Cred că este Formula 1 de la radio. Cătălin este vocea raţiunii, cel care spune lucrurilor pe nume, în timp ce eu o să-i propun să nu ne luăm prea în serios de la prima oră. Deci ne vom completa foarte bine, pentru că fiecare subiect are o latură serioasă, dar mai ales una amuzantă. Gândiţi-vă la doi prieteni care discuta la cafea ce s-a mai întâmplat prin ţară. Ăştia suntem noi.”

Matinalul de lunea viitoare va fi o ediție specială în care vor fi sărbătoriți cei născuți pe 29 februarie. Printre invitaţii celor doi matinali de la Digi FM se numără şi Călin Goia, de la Voltaj şi Mitza, de la Bere Gratis.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.

Striblea a declarat în nenumărate rânduri că radioul este marea lui dragostea. Jurnalistul a și participat la concursul de frecvențe organizat de CNA toamna trecură, cu un proiect de radio de infromații, Adevărul Live Fm. Proiectul nu a primit însă licență de la CNA. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu