Skip to main content

Concluzii după întâlnirea ANAF - CNA: „Televiziunile Intact nu sunt în situaţia iminentă a unei mutări”

 
Concluzii după întâlnirea ANAF - CNA: „Televiziunile Intact nu sunt în situaţia iminentă a unei mutări”
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Televiziunile Intact nu sunt în situaţia iminentă a unei mutări, a explicat Valentin Jucan, membru CNA, presei despre întâlnirea informală pe care cele două instituții au avut-o ieri. 

Motivul întâlnirii dintre reprezentanții celor două instituții? CNA a invitat ANAF pentru a aduce lămuriri legat de notificarea de evacuare trimisă Intact. Membrii CNA și-au exprimat săptămâna trecută „preocuparea” față de situația Antenelor (detalii, AICI). 

Publicitate

Jucan despre lămuririle aduse de ANAF:

  • „În continuare posturile emit din același loc, nimeni nu i-a scos cu forța. Dânșii urmează acum să conteste în instanță evacuarea și (...), ținând cont și de vacanța judecătorească, poate să dureze șase-șapte luni. Dar un lucru este clar din punctul nostru de vedere: niciuna dintre televiziunile trustului Intact nu este în situația iminentă a unei mutări care să presupună întreruperea semnalului, pentru o perioadă de timp
  • „În notificare era invocat articolul care face referire la evacuarea voluntară. Ne-au spus că procedura o să dureze”
  • Care sunt pașii: „Dânșii (trustul Intact - n.r.) vor contesta notificarea evacuarea în instanță. Ținând cont și de vacanța judecătorească, procedura o să dureze în jur de șase luni”. 
  • „ANAF ne-a explicat că nu are posibilitatea să le închirieze spațiile. Nu poți să vinzi un bun cu ocupanți. Ne-au spus că televiziunile Intact nu mai au calitatea de chiriaș.”
  • Jucan a vorbit și despre pașii care se fac la CNA atunci când sediul unei televiziuni se schimbă. Dacă vor decide să se mute într-un nou sediu, e nevoie de un dosar de autorizare, care poate dura patru zile. „Ce riscă? O somație de intrare în legalitate în 30 de zile. Oricum am face, emisia nu este pusă în pericol”, a explicat Jucan.
  • Despre deplasarea reprezentanților ANAF la Intact: „Cele patru mașini au fost repartizate în patru locații și, evident, de la trei locații au fost cu toții redirecționați către sediul central, din Șos. București-Ploiești. Dar dânșii nu s-au dus acolo cu o foaie în mână, ci s-au dus să notifice peste 50 de firme care își au sediul în clădirea respectivă. De aceea au fost trei-patru inspectori într-o mașină”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu