Skip to main content

Declarația lui Cioloș cu ocazia bilanțului DNA, comentată intens pe Facebook

 
Declarația lui Cioloș cu ocazia bilanțului DNA, comentată intens pe Facebook
Dacian Cioloș

"Teama de a asuma decizii, de multe ori de frica DNA, cum s-a împământenit în această ultimă perioadă, poate veni și din lipsa de claritate a legislației sau a procedurilor de lucru", a scris premierul Dacian Cioloș pe Facebook.

Publicitate

Declarația acestuia cu ocazia prezentării de către Kovesi a bilanțului DNA a fost comentată intens de internauți pe Facebook. Contul de facebook al premierului a fost cea mai comentată pagină de Facebook a unui politician român, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Declarația lui Dacian Cioloș a adunat 160 de comentarii pe rețeaua de socializare.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Bogdan Diaconu, Ștefan Alexandru Baisanu și Remus Cernea au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficială Dacian Cioloș,160 de comentarii la medajul:

Avem nevoie să reinstaurăm un climat de încredere în administrație, bazat pe transparență și claritate a legislației, a procedurilor și a actului decizional. Teama de a asuma decizii, de multe ori de frica DNA, cum s-a împământenit în această ultimă perioadă, poate veni și din lipsa de claritate a legislației sau a procedurilor de lucru. Aici avem de-a face și cu o responsabilitate politică în actul legislativ. Și cred că această teamă de DNA nu este din cauza modului în care DNA își face treaba în mod exemplar, ci, probabil, de incapacitatea noastră de a progresa cu aceeași viteză în performanță cu care a progresat DNA în acești ultimi ani. Eu cel puțin așa lecturez lucrurile în momentul de față.

2. Pagina oficială Nicușor Dan, 159 de comentarii la mesajul:

Eu cred că ecuația acestor alegeri este foarte simplă: oamenii s-au săturat de modul în care s-a facut politică în ultimii 25 de ani. Pentru ca ei sa voteze ceva nou, e nevoie de notorietate și de încredere reciprocă. Am astăzi o intenție de vot în jur de 20% și o notorietate în jur de 45%. Dacă ajung la o notorietate de 80%, pot câștiga și într-un singur tur.

3. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 133 de comentarii la mesajul:

Rușine Ambasadei Olandei care vrea să facă cluburi pentru homosexuali în universitățile din România! Voi ce părere aveți?

4. Pagina oficială Ștefan Alexandru Baisanu, 106 comentarii la mesajul:

AM DEMISIONAT DIN PNL, ÎN FAPT, PDL! VOI CANDIDA LA PRIMĂRIA SUCEAVA!

5. Pagina oficială Remus Cernea, 80 de comentarii la mesajul:

Îndoctrinarea religioasă în școli și inconștiența unor profesori de religie afectează grav din punct de vedere intelectual, moral și emoțional generații întregi de elevi din România. Astfel de ore ar trebui înlocuite cu ore de istorie a religiilor ori de etică. Sistemul educațional din România este condamnat la marasm atâta timp cât biserica va avea o influența majoră asupra elevilor, părinților și profesorilor. Organizațiilor fundamentaliste precum PRO VITA nu ar trebui să li se permită să își promoveze mesajele extremiste în școli. Doar printr-o presiune civică de amploare vom reuși să îi eliberăm pe elevi de această piatră de moară care le compromite în bună măsură, formarea și viitorul...

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu