Skip to main content

DERAPAJ. Oana Stancu, atac la Tăpălagă printr-o scrisoare către fiica jurnalistului. Fără comentarii

 
DERAPAJ. Oana Stancu, atac la Tăpălagă printr-o scrisoare către fiica jurnalistului. Fără comentarii

DERAPAJ. Până unde pot merge argumentaţia şi mijloacele jurnaliştilor Antenei 3? Oana Stancu reacţionează la articolele lui Dan Tăpălagă printr-un articol adresat nu jurnalistului, ci fiicei acestuia, în vârstă de 10 ani.

Publicitate

Articolul a fost reluat de Antena 3 de-a lungul zilei, în jurnalele de azi.

Un articol care nu are nevoie de niciun alt comentariu, din care redăm fragmente:

Din scrisoare:

Îţi încredinţez astăzi această scrisoare ca pe un manifest pentru viitor. Pentru un viitor nu foarte îndepărtat, în care tu vei trece pragul maturităţii, iar tatăl tău pe cel al senectuţii. (...)

Poate că atunci când vom veni acasă cu pungi pline de medicamente, voi, copii buni, ne veţi îngriji şi ne veţi mângâia şi vă veţi ruga la Dumnezeu să mai stăm puţin alături de voi, să nu ne ducem încă. Poate că nu-ţi va fi nici ruşine şi nici nu-ţi vor crea nervozitate sau dispreţ momentele de familie din care tatăl tău se va extrage des pentru a merge la toaletă, pentru că vezi, aşa e vârsta. Poate că îi vei cumpăra tu însăţi mult hulitul Urinal de azi. Poate că nu vei simţi că îţi strică masa cu prietenii dacă i se mişcă proteza.(...)

Astăzi abia ai împlinit zece ani. Eşti încă la vremea poveştilor. Roagă-ţi tatăl să-şi amintească de hârtia de calc pe care bunica ta ţinea prăjiturile şi el aşeza litere. De băncuţa din faţa casei pe care bunicul lui, cu piciorul ţeapăn, se aşeza pentru a spune poveşti din război. De oamenii din Şeica Mare sau din Copşa Mică, acolo unde s-a născut. Oare mai au dinţi? Oare ei se înghesuie la piaţă vinerea “pentru că sunt reduceri la urzici”? Oare „se bucură de nişte mici moca”? (...)

Întreabă-l dacă nu cumva „adunătura asta de zombie” cu ale ei „cupoane de pensie, proteze, bastoane, băşti, căciuli cu urechi, pastile şi reţete compensate” în urmă cu 26 de ani câştiga libertatea pe seama căreia el, tatăl tău, şi-a câştigat pâinea. Întreabă-l dacă adunătura de zombie nu avea atunci chiar vârsta lui de azi: 40 de ani! Ilinca,

Şi te mai rog ceva: ai putea, când îi pui aceste întrebări să fie şi bunicii tăi prin preajmă? Iar televizorul ar putea fi pe BBC sau CNN? Că doar nici Christiane Amanpour n-o mai fi vreo tinerică! Oare şi despre Wolf Blitzer tatăl tău crede că e „indecent să mai fie jurnalist”? (...)

Îţi doresc ca aceste întrebări să-ţi aducă un tată care să îmbătrânească mai frumos decât trăieşte azi!

Reacţia Oanei Stancu vine după articolul publicat de Dan Tăpălagă pe HotNews, despre mitingul Antena 3, în care acesta vorbea de publicul din piaţă, în majoritate pensionari:

"Vă bateţi joc de amărâţii ăia în ultimul hal cu mascarada voastră (...) Aţi scos sărmanii âia în stradă sperând că veţi pune statul în genunchi cu totul, a scris jurnalistul în articolul Mulţumim, Antena 3.

După ce Antena 3 a anunţat că-l va reclama pe Tăpălagă la Consiliul Naţional al Discriminării, jurnalistul a revenit cu precizări într-un alt articol:

"am condamnat manipularea fără scrupule a unui public demn de milă şi compasiune, batjocorit de măscările si minciunile lui Gâdea&Co. Antena 3 a scos mulţimi de pensionari în stradă sperând să apere averea unui condamnat penal, gest de un cinism fără margini".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ha-ha, ești și ***ă, Oana Stancu! O mostră: „îți scriu în speranța că, alături de copii (sic!) mei, și de toți cei de vârsta voastră”, bla-bla...
    O adunătură de lipitori (care au dus în derizoriu numele de „jurnalist”) fac zid în fața patronului hoț care s-a îmbogățit pe spinarea noastră, a tuturor (mai tineri sau mai puțin tineri...)
  • Sunt multe lucruri la mijloc pe care putini stiu, asa ca nu vreau sa tin de o parte sau alta, o treaba e sigura, seful lor este un securist. :)
  • Vedeti ca nu l-ati citat exact pe ***, scria mai multe si mai grave despre oamenii batrani. Altfel A3 poate nutrebuia sa difuzeze asta, insa pe net Stancu scrie ce vrea ea.Pote si *** sa ii scrie copilului lui Stnacu, o scrisoare pentru viitor, nu vad unde ar fi problema.
  • Stați puțin, asta are voie să facă așa ceva? Nu e închisă? *** *** cum sa îi scrii copilului?

Trimite un comentariu

sus