Skip to main content

Eba, un copil și un singur nume - "Traian jr." au stârnit o ploaie de comentarii

 
Eba, un copil și un singur nume - "Traian jr." au stârnit o ploaie de comentarii
Foto: Facebook

De ce ai nevoie pentru a avea cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic? O fotografie cu un copil, însoțită de mențiunea "Traian Jr.", este rețeta Elenei Băsescu pentru a declanșa o ploaie de comentarii pe Facebook.

Postarea fiicei fostului președinte Traian Băsescu a adunat aproape 800 de comentarii pe rețeaua de Facebook, potrivit unui monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloș și Remus Cernea au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic, pe weekend:

1. Pagina oficiala Elena Basescu, 788 cometarii pe Facebook la mesajul:

La mulți ani, Traian Junior! #1ancutine

2. Pagina oficiala Partidul National Liberal, 165 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat legea care prevede interzicerea fumatului în spațiile publice!

3. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 154 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Am participat astăzi la decernarea de către Universitatea de Vest ‪#‎Timișoara‬ a titlului "Doctor Honoris Causa" domnului Jose Manuel Barroso, fost Președinte al Comisiei Europene. Am ținut să-i mulțumesc cu acestă ocazie pentru sprijinul acordat României.

4. Pagina oficiala Partidul National Liberal, 60 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Având în vedere mesajul foarte clar al societății civile și opiniei publice de la finalul anului trecut în privința calității actului politic și administrativ, Partidul Național Liberal și-a luat angajamentul ca cel puțin o treime din numărul candidaților propuși la alegerile locale și parlamentare din 2016 să fie oameni noi, care să nu fi deținut funcții politice și administrative de prim-plan.

5. Pagina oficiala Remus Cernea, 55 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Măi, să fie! Oamenii ăștia de știință vor să ne distrugă tradițiile cu teoriile lor! De ce tot pun la îndoială ceea ce scrie în Biblie despre Geneză și ceea ce învață copiii români la școală despre cum au fost făcuți luminătorii (Soarele, Luna, stelele) în cea de a patra zi a Creației? wink emoticon "Cum a apărut Luna. O nouă teorie despre ciocnirea frontală dintre Terra şi planeta Theia Astronomii propun o nouă ipoteză cu privire la apariţia LUNII, satelitul natural al Pământului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu