Skip to main content

Facebook a lansat noul set de reacţii: like, love, wow, haha, sad şi angry

 
Facebook a lansat noul set de reacţii: like, love, wow, haha, sad şi angry

De astăzi, like-ul nu mai e doar like. facebook are de astăzi şase „variante” prin care utilizatorii îşi pot exprima părerea despre o postare: like, love, wow, haha, sad (trist) şi angry (nervos). Anunţul a fost făcut chiar în zona de newsroom a Facebook, AICI.

Publicitate

„De mai bine de un an facem cercetări la nivel global, inclusiv focus grupuri şi studii pentru a determina ce tip de reacţii doresc oamenii să folosească. Am urmărit de asemenea modul în care oamenii comentează la postări şi care sunt principalele stickere şi emoticoane pe care le folosesc pentru a semnala anumite reacţii”, au explicat cei de la Facebook.

„Am testat deja butoanele Reactions pe câteva pieţe şi am primit un feedback pozitiv până acum”, au mai adăugat aceştia.

Noile butoane sunt în curs de implementare. Pentru a putea fi văzute, un utilizator de PC trebuie să ducă cursorul deasupra butonului de like, iar în 1-2 secunde apar noile opţiuni. Pentru varianta mobile, la telefoanele touch screen, utilizatorul trebuie să ţină degetul pe butonul de like până apar cele şase butoane.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus