Skip to main content

FOTO. „Întâlnirea Antenei 3 cu fanii”: vedetele postului în Piaţa Constituţiei

 
FOTO. „Întâlnirea Antenei 3 cu fanii”: vedetele postului în Piaţa Constituţiei

Aproximativ 5.000 de oameni, potrivit estimărilor HotNews, s-au strâns în Piaţa Constituţiei la întâlnirea Antenei 3 cu fanii, după cum au numit reprezentanţii postului această adunare.

Publicitate

Pe scenă au urcat toate vedetele importante ale postului, de la Dan Negru şi Răzvan şi Dani, la Simona Gherghe, Dan Capatos, Mihai Gâdea, Mircea Badea.

In piata sunt circa 5.000 de oameni si continua sa soseasca grupuri de oameni. Reporterii HotNews au incerca sa obtina o estimare din partea jandarmilor, dar acestia au refuzat sa inainteze o cifra in ceea ce priveste numarul de participanti.

Simona Gherhe: „Voi aveti cel mai important dispozitiv pe care, daca o sa vreti vreodata, o sa-l puteti folosi împotriva noastra, si acesta se numeste telecomanda. Multumim ca sunteti langa noi.

Răzvan Simion: „Cuvantul de oridine la noi la Antena este acum reinventare. O s ava prezentam in premiera un nou post televiziune, se numeste Happy Channel. Suntem aici sa va multumim.”

Andreea Berecleanu: „Libertatea trebuie susţinută mereu. Vă mulţumesc foarte mult, vă susţinem in continuare, stiţi foarte bine câte am făcut pentru dumneavoastră. Am schimbat legi şi o vom face în continuare, cu ajutorul dumneavoastră”.

Pe scena instalată în Piaţa Constituţiei s-a făcut o paradă a posturilor grupului Intact. Au urcat Mihai Morar, Cristi Brancu şi echipa Antena Stars.

Pentru Euforia au urcat pe scenă Carmen Tănase care a anunţat transformarea în Happy Channel.

La Antena 3 au urcat pe scenă toţi realizatorii postului: Mihai Gâdea, Adrian Ursu, Mircea Badea, Dana Grecu, Alessandra Stoicescu, Carmen Avram. Mulţi dintre aceştia au şi ţinut câte un scurt discurs pe scenă.

Dana Grecu s-a aşezat în genunchi pe scenă: „Ei vor să stăm în genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi, doamenlor si domnilor, in fata lui Dumnezeu si a dumneavoastră”

După discursurile realizatorilor Antena 3, Mihai Gâdea o aduce pe scenă pe Mirela Boureanu Vaida. „O cunoaşteţi pe Mirela Boureanu Vaida?” „Daaa”, răspunde publicul, „Vreţi să se închidă şi Mireasă pentru fiul meu?” „Nuuu”, a răspuns publicul.

UPDATE. Potrivit HotNews In piata a aparut un tanar cu un afis pe scria "I love ANAF", dar mai multi manifestanti i-au luat afisul si l-au rupt, de fata cu jandarmii. Tanarul a plecat ulterior din piata. (foto HotNews)

I LOVE ANAF !

Uite aici libertate de exprimare ;)DISTRIBUIE SI TU: I LOVE ANAF !Hashtag #iloveanaf

Posted by Promovare Firme Google on Friday, February 19, 2016

GALERIE FOTO.

  • Sursa foto: HotNews

GALERIE FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nivia Nivia
    Susţinătorii Antenelor parcă au venit de la azilul de bătrâni, numai moşi şi babe erau acolo. Ăştia nu au ce face acasă, în sfârşit îi bagă şi pe ei cineva în seamă, sau poate sperau că se dă a 13-a pensie. Strigau "libertate" de parcă se aflau în puşcărie, sau poate le este frică de moarte. Ăştia cred că erau tot cei uşor de manipulat, care au mers să apere TVR în 1989. Poate că moşii sunt fani ai lui Capatos, la emisiunea lui mai văd şi ei sâni şi femei aproape goale.
  • Varanu Varanu
    Doar 5000 de prosti are Romania . . . nu se poate!
  • marian marian
    CINE ESTE CARMEN TANASE O ACTRITA DE ,,,,,,,,,,, SAU O CARE S A ARUNCAT IN MOCIRLA ***
  • Dan Dan
    pierd vremea cu pensionarii in ploaie, in loc sa se duca sa-si faca bagajele.
  • Lucian Lucian
    Nu vad tineri. Hmm... interesant. :)
  • Andrei Andrei
    Moșnegii s cel mai ușor de manipulat....
  • andrei andrei
    prea tare poza cu i love anaf:)
  • andrei andrei
    geniala poza cu i love anaf:))
  • Horea Horea
    Scrie pe o lozinca: "A3 ESTE GRUPA NOASTRA SANGUINA "

    A mea, in aceasta situatie, este O (zero)!
  • marian marian
    NU SUNT 8 MILIOANE , ASA SAU LAUDAT MANIPULARE , MANIPULARE SI SPALAREDE CREIERE , ASTA FAC PREOTUL SI FABRICA DE ................... RUSINE POPOR MILOSTIV.

Trimite un comentariu

sus