Skip to main content

FOTO. Ştirile Pro TV au intrat, de ieri, cu sigla modificată

 
FOTO. Ştirile Pro TV au intrat, de ieri, cu sigla modificată

Pro TV îşi schimbă sigla şi la ştiri. După ce la jumătatea lunii ianuarie sigla postului a fost schimbată, o modificare asemănătoare a fost făcută şi la programele de ştiri.

Publicitate

Din 1 februarie, de la Ştirile de la 19.00, în locul cunoscutei sigle Pro TV, însoţită de cele trei linii colorate în albastru verde roşu (RGB - culorile primare din televiziune), a apărut una albă pe fond albastru.

Cele trei culori dispar din sigla staţiei, însă se vor regăsi în alte elemente din grafica postului.

Reamintim că pe 12 ianuarie Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat modificarea siglei postului. Aceasta este cea mai importantă modificare de la lansarea postului în 1995. Sigla canalului a mai fost modificată uşor odată cu lansarea Pro TV HD.

Modificarea siglei Pro TV vine după ce, în vara anului trecut, postul de televiziunea a schimbat grafica Ştirilor, odată cu lansarea noului studio, după cum Paginademedia.ro a scris aici.
Vedeţi cum arătau Ştirile Pro TV înainte de august 2015 şi după schimbare, într-o GALERIE FOTO, aici.
Vechea siglă a ştirilor Pro TV:

Noua siglă

Citeşte şi:

Paginademedia.ro prezintă în continuare etapele siglei Pro TV:

Prima siglă Pro TV:

Sigla folosită până recent:

Noua siglă:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    D le Iulian de unde sti tu ca se vinde esti MAFALDA , stiu ca esti un antenist inflacarat , tu si cu mile o ardeti aiurea tot timpul , nu va place nu mai comentati , si te asigurca nu se vinde nimic si PRO are banii , Sa vedem antenele cum vor iesi ca am inteles ca o sa confiste averile lui ,,,,,,,,
  • chira mihai chira mihai
    hai sa clarificam ceva inca din 1995 sigla pro tv a fost similara cu ce a cme pana in 2014 sigla cme era rosu verde albastru acum site-ul cme arata logo alb ecxact ca pro tv de azi studioul de stiri din cehia e la fel ca cel din romania asa ca e normal ce sa intmplat
  • Iulian Iulian
    N-au mai avut bani de vopsea. Stim toti ca Pro nu sta bine cu banii:) Deaia se vinde AcasaGold si PROcinema (DIGI)
  • Gică Gică
    Aceiași proști și aceleași mizerii, acum în haine noi.
  • Bogdan Bogdan
    Incredibil!!!! cat tam-tam pentru nimic. Am inteles ... PROTV-ul si-a redesenat sigla. Am inteles din prima ... trebuie adusa pe tapet in fiecare zi? sau este un anunt platit?
  • Protv Protv
    Și care e știrea? Ați început sa mă plictisiți cu texte din ăsta de kkt.

Trimite un comentariu

sus