Skip to main content

GALERIE FOTO. Mitingul Antena 3, în imagini. Din public şi din culise

 
GALERIE FOTO. Mitingul Antena 3, în imagini. Din public şi din culise

GALERIE FOTO. Cu căţel şi cu pancarte la întâlnirea fanilor cu Antena 3 în Piaţa Constituţiei. Paginademedia.ro vă prezintă, în imaginile surprinse la faţa locului, mitingul organizat de Antena 3 în Piaţa Constituţiei. Aproximativ cinci mii de oameni au venit în piaţă.

Publicitate

Imagini din public, dar şi instantanee surprinse în backstage, unde telespectatorii postului îşi făceau fotografii cu vedetele televiziunilor din grupul Intact.

GALERIE FOTO. Mitingul, în imaginile surprinse de Paginademedia.ro în Piaţa Constituţiei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • adrian adrian
  daca astia sunt toti inseamna ca mai avem o sansa!....
 • george george
  Este evident ca oamenii astia au fost adusi. Se vede cu ochiul liber ca multi dintre ei nu au bani nici de medicamente, daramite bani de bilete de tren ca sa vina la Bucuresti.
 • blondinaad blondinaad
  Numai bosorogi,exact publicul naiv al acestui trust in decadere morala.Nu mai stiu cum sa se victimizeze saracii de ei.Asa au facut tot mereu si cand lau acuzat le FELIX si uite unde a ajuns saracul,acolo unde ii este locul ,la puscarie.Rusine ca profitati de oamenii narozi,dar asta stiti voi mai mult sa mintiti [poporul cu televizorul.
 • andipanda andipanda
  Fetele oamenilor din poze fac orice comentariu de prisos.Iar Nastase e cireasa de pe tort.
 • radu radu
  @ Cristian
  Ce treabă are mitingul Antenei 3 cu bebelușii morți? Să-ți fie rușine Cristiane
 • Cristian Cristian
  Unde sunt tinerii frumosi care nu-i intereseaza ca au murit in conditii misterioase acei bebelusi nevinovati? Nu va intereseaza sau ati vrut doar sa dati jos guvernul? Rusine!

Trimite un comentariu

sus