Skip to main content

GHINION. Iohannis l-a depăşit pe Băsescu la numărul de fani pierduţi într-o singură zi. Topul celor mai mari scăderi de pe Facebook.

 
Foto: Capital
Foto: Capital

Preşedintele Klaus Iohannis l-a depăşit pe fostul şef al statului Traian Băsescu la numărul de fani pierduţi într-o singură zi. Paginademedia.ro vă prezintă topul "campionilor" la cele mai mari pierderi de fani în ultimii ani.

Publicitate

Se întâmplă rar ca un politician să atragă astfel de reacţii pe Facebook. Potrivit unei monitorizări Facebrands, pentru Paginademedia.ro, în ultimii patru ani, doar Traian Băsescu şi Cătălin Predoiu au reuşit asemenea performanţe, la capitolul Politicieni.

1. Iohannis, preşedintele "Unlike" - aproape 20.000 de fani pierduţi în 24 de ore

Klaus Iohannis este pe prima poziţie. După declaraţiile despre cazul Antenelor, preşedintele în funcţie a piedut, în 24 de ore, aproape 20.000 de fani. Preşedintele a spus ieri că libertatea de expimare nu poate fi suprimată pentru ''banale motive administrative'', criticând abordarea ''heirupistă'' a ANAF.

Declaraţia, care a avut în jur de un minut, n-a fost pe placul unor dintre fanii preşedintelui. Astfel, de aseară şi până la ora publicării acestui articol, peste 19.000 de persoane au ales să-i dea „unlike” (cifrele, pe Facebrands).

2. Cătălin Predoiu - o treime din fani pierduţi în 24 de ore

Cătălin Predoiu a avut şi el o zi neagră în 2014, pe 3 iulie. Pagina lui a pierdut 29% din fanii pe care-i avea, adică 19.100 de persoane au dat unlike paginii politicianului.

3. Traian Băsescu - 10.000 pe zi

Traian Băsescu a pierdut în 27, 28, 29 septembrie şi pe 1 octombrie 2012, în medie, câte 11.000 de fani în fiecare zi. Fostul preşedinte a ajuns să piardă atunci 60.000 de „fani” în doar câteva zile.

El a mai pierdut fani şi pe 18 martie 2015: -7.425. Scăderea din 2015 a avut loc în perioada când Facebook a făcut „curăţenie” şi a şters mai mulţi fani „inactivi” de pe reţeaua de socializare. Multe pagini au pierdut atunci un număr considerabil de fani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • spagatistu' spagatistu'
    @Dan Patru.
    Incerc sa-mi explic de unde provin exagerarile si ura cu care postezi? Ma gandesc ca poate ai avut vreo bucurie la Iulia Bunea si te-a refuzat. Sau esti un doctor care a scris gresit o reteta si a fost sanctionat?
    Este adevarat ca a scris 2 in loc de 3, ca nu a explicat ca Premier league este echivalentul Ligii 1, ca nu a separat Bundesliga de campionatul Spaniei in insiruirea de competitii de la Dolce, dar aici avem de-a face cu ceea ce englezii numesc "typo", o greseala de redactare, lucru care se intampla zilnic la toate ziarele si televiziunile din lume. Si doctorii scriu gresit un nume pe reteta sa stii. Daca i-ar da afara pe toti ziaristii care fac cate o greseala de redactare sau de exprimare, nu ar mai face nimeni meseria aceasta. Nu ca este o scuza, dar aceste lucruri nu pot fi evitate.
    Alta este situatia cand greselile sunt cauzate de lipsa de cunostinte sau de rea vointa. Exemple: intrebarea adresata lui Marian Munteanu, daca a participat la evenimentele legate de Mineraiada din 91; minciunile si dezinformarile pe care le intalnim zilnic in Televiziune sau in presa (scrisa/online) de genul: "vineri vom fi evacuati", "inceteaza emisia " ( ca tot este la moda subiectul).
    Daca o gresela de redactare este" bataie de joc" +"greseli colosale" +" scrisoare de protest"+" bai nene...." ti-as sugera sa-i scrii lui Tariceanu ca sa-l convoace pe Obae in Parlament pentru a da explicatii despre articol:))
    E bine sa fii vigilent si te incurajez sa faci acest lucru, dar nu ar strica sa-ti canalizeze spiritul de observatie si plangerile spre probleme si greseli cu adevarat importante.
    PS: daca am vreo greseala de redactare sau exprimare, sper ca ma vei scuza si nu ma vei denunta profesoarei de romana!
  • Mihai Mihai
    De fapt a pierdut mai mult de 20000, aproape 30000 deorece pe pagina sunt 10000 de like noi.
  • Dan Patru Dan Patru
    Addendum la comentariul precedent. Iata topul, locurile 2 si 2 :)):
    2. Cătălin Predoiu - o treime din fani pierduți în 24 de ore
    Cătălin Predoiu a avut și el o zi neagră în 2014, pe 3 iulie. Pagina lui a pierdut 29% din fanii pe care-i avea, adică 19.100 de persoane au dat unlike paginii politicianului.

    2. Traian Băsescu - 10.000 pe zi
  • Dan Patru Dan Patru
    Dupa comentariul meu la articolul despre Dolce care-si face inca trei posturi de sport, unde erau cel putin 10 greseli uriase, si unde am mentionat ca doamna Iulia Bunea isi bate efectiv joc de cititori si de meseria dansei, si unde am mai mentionat ca este al treilea articol consecutiv pe care-l citesc si-l are ca semnatara si care are greseli colosale, dau de al patrulea articol semnat de dumneaei. Avem titlu:
    "Topul celor mai scaderi"
    Si mai avem topul:
    Locurile 1, 2 si 2! Incredibil, ce bataie de joc! E momentul sa trimit o scrisoare de protest la Petrisor. Nene, se pare ca aceasta doamna are un motiv pentru care nu si-a gasit un loc de munca in presa... asta pana sa apari tu. Sper, totusi, ca n-o platesti.

    Repet un non-sens: daca un medic ar trata la fel meseria lui, in speta ar trata o interventie chirurgicala la fel cum trateaza doamna Iulia Bunea un articol, am muri pe capete. Din nou, mi-e jena sa va bat obrazul. Acelasi,

    Dan Patru
  • Gogu Gogu
    "Topul celor mai scaderi..." Un titlu simplu nu va iese, mai nene... Altfel, deontologi pana la capat!!!
  • Iulian Iulian
    Ce-s cu aceste stiri ***?

Trimite un comentariu

sus