Skip to main content

GSP a scris despre intrarea lui Bourceanu pe lista neagră a lui Becali, internauții au distribuit intens

 
GSP a scris despre intrarea lui Bourceanu pe lista neagră a lui Becali, internauții au distribuit intens

Gazeta Sporturilor a scris că Gigi Becali "l-a luat la ochi" pe Alex Bourceanu, după ultimul episod în care a fost implicat fotbalistul, surpins petrecând cu lăutarii în zori. Articolul a fost intens distribuit pe Facebook. 

Publicitate

Materialul intitulat "A venit la Steaua ca să-și restarteze cariera și deja a intrat pe lista neagră a lui Becali: "Mai rău ne încurcă!"" a fost distribuit de peste 3.000 de ori pe rețeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe transferuri cu nume în această iarnă, cîteva dintre acestea reveniri de marcă, altele pariuri ale antrenorului. Patronul l-a luat la ochi pe unul dintre jucătorii pe care îi susține Reghe. “Nu mai poate juca la nivel înalt! Mai rău ne încurcă!", a tunat patronul Stelei.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de știri se mai numără o știre de pe Mediafax și una de pe Adevărul.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. gsp.ro, “A venit la Steaua ca să-și restarteze cariera și deja a intrat pe lista neagră a lui Becali: "Mai rău ne încurcă!"

- 3076 share-uri pe Facebook.

2. mediafax.ro, “RECORD MONDIAL: Alpinista Dor Geta Popescu, în vârstă de 12 ani, a atins vârful Aconcagua – VIDEO”, de Andrei Ionascu,

- 563 share-uri pe Facebook.

3. adevarul.ro, “Alimentele care sunt o adevărată otravă pentru organism. Medic: „Nu ştiu cum se face, dar toate reuşesc să bifeze nu unul, ci mai multe efecte negative“”, de Alina Mitran,

- 472 share-uri pe Facebook.

4. gandul.info, “Domnule ministru, nu-mi spuneţi mai bine pe ce mi-aţi cheltuit banii, înainte să-mi cereţi alţii”, de Clarice Dinu,

- 377 share-uri pe Facebook.

5. digi24.ro, “Solomon Marcus: „Este o alianţă în rău între manuale şi profesori. Elevii, de îndată ce trec pragul şcolii, intră într-o stare de încordare””,

- 376 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu