Skip to main content

Site de femei cu Marina Almăşan: interviu cu „Floarea” din umbra lui Rareş Bogdan

 
Marina Almasan
Marina Almasan

Marina Almăşan a intrat în online. Realizatoarea cunoscutei emisiuni difuzată în anii 90 la TVR, Ceaiul de la ora 5, este redactor-şef al unui site nou lansat: femeide10.ro.

Publicitate

Site-ul este lansat cu un interviu „de colecţie”, cu „Floarea din «umbra» lui Rareş Bogdan”. Mai exact, soţia acestuia, Florina.

Îniante de interviu, Almăşan i-a dedicat jurnalistului de la Realitatea TV un scurt text admirativ. "Rareş Bogdan este un jurnalist controversat. Iubit şi antipatizat, în egală măsură. Dar este un jurnalist bun”, aflăm din intro-ul interviului

„Incisiv, pătimaş, plin de energie şi bune intenţii, bine documentat. Are şi o funcţie de conducere importantă. În concluzie, este ceea ce numim „un bărbat puternic”, mai spune jurnalista în prezentare.

„În timp ce cititoarele noastre o privesc, cu siguranţă, cu admiraţie (şi poate unele chiar cu niţică invidie) pe Florina în pozele de mai jos, noi vom încerca să aflăm dacă avem de-a face pur şi simplu cu o frumoasă orhidee, preocupată exclusiv de shopping, excursii exotice şi socializare cu prietenele, sau de o persoană puternică, activă, dinamică, care poate, pe undeva, îl întrece chiar pe bărbatul „în umbra căruia” – chipurile! - trăieşte”, scrie Almăşan pe femeide10.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlase Dan Vlase Dan
    În fine, ceva de calitate in online-ul romanesc! Site-ul dnei Almasan arata f. bine, ii dorim mult succes!
  • Adi Adi
    Si dupa 20 de ani,Almasanca a ramas la stilul libidinos si slugarnic.A avut un profesor bun.Tatulici. Imi provoaca aceeasi sila!
  • Silvia Silvia
    Vai, era sa uit. Florina Bogdan e fiica unuia dintre cei mai bogati patroni clujeni si Marina umbla, ca de obicei, dupa sponsori... Scuze...
  • silvia silvia
    Am intrat pe linkul din articol. Gretos. Si sa-i spuna cineva Marinei ca nu mai vine Rares Bogdan presedinte la TVR... sau???
  • 1q 1q
    bleah....
  • gigi gigi
    Deci acum "vedetele" din televiziune nu mai lanseaza carti ci site-uri pentru femei. In sfarsit a fost descoperit internetul.

Trimite un comentariu

sus