Skip to main content

Mesajul lui Băsescu de boicot împotriva produselor promovate pe Antene, comentat intens pe Facebook

 
Mesajul lui Băsescu de boicot împotriva produselor promovate pe Antene, comentat intens pe Facebook
Basescu

"Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1", își începe Traian Băsescu mesajul prin care a anunțat că se alătură boicotului împotriva brandurilor promovate pe posturile Intact. Textul scris de fostul șef al Statului a fost intens comentat pe Facebook.

Mesajul care l-a făcut pe Mircea Badea să reacționeze printr-o serie de fotografii cu produse pe care Băsescu spune că renunță să le mai cumpere a adunat peste 1.200 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Și pe locul doi în topul celor mai comentate postări de pe Facebook a fost tot un text scris de Băsescu, pe același subiect, cu o listă extinsă a produselor pe care fostul șef al statului nu o să le mai cumpere pentru că nu vrea să bage "bani în buzunarul turnătorului Voiculescu".

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Victor Ponta și Nicușor Dan au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficială Traian Băsescu, 1205 comentarii la mesajul:

Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice LOreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm. Dacă sunteţi “băsişti“, atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse. Şi chiar dacă nu sunteţi “băsişti“, cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3.

2. Pagiana oficială Traian Băsescu, 670 comentarii la mesajul:

S-a enervat cineva? Calm, calm...enervarea dăunează grav sănătăţii. Lista extinsă. Familia mea nu vrea să plătească bani pentru propaganda turnătorului Voiculescu şi a acoliţilor săi. Drept pentru care, alături de laptele Zuzu, cosmeticele L'Oreal şi medicamentul Strepsils, familia mea a adăugat pe lista de produse pe care nu le vom mai cumpăra şi sprayul de bucătărie Ambipur, pasta de dinţi Lacalut şi deodorantele Dove pe care le foloseam pînă acum. Motivul? Îşi fac reclamă pe televiziunile Antena 1 şi Antena 3. Pe piaţă, există şi alte produse la fel de bune ca acestea, care nu finanţează prin publicitate pe turnătorul Voiculescu şi pe acoliţii săi de la Antena 3. Îi îndemn pe toţi simpatizanţii mei, cei care zilnic sunt umiliţi la Antena 3 pentru că sunt “băsişti”, dar şi pe cei care nu sunt “băsişti” să nu mai cumpere aceste mărci de produse, care, probabil fără intenţie, par a se asocia cu mîndrie cu turnătorul Voiculescu şi acoliţii lui de la Antena 3. Eu şi familia mea nu vrem să băgăm bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al acoliţilor săi de la Antena 3. Asta pentru că banii de publicitate se regăsesc în preţul cu care noi cumpărăm aceste produse din magazine. De ce să-i dăm bani turnătorului Voiculescu şi acoliţilor săi de la Antena 3?

3. Pagina oficială Victor Ponta, 472 comentarii la mesajul:

1 MILIARD de RON (peste 200 milioane EURO) încasate în plus la buget în ianuarie 2016 doar din TVA - deși a scăzut cota de la 24 la 9%! Încasări din CAS cu 11% mai mari deși am scăzut cu 5 puncte procentuale! Încasări din accize mai mari cu 16% prin reorganizarea ANAF și activitatea Direcției Antifraudă! Din acești bani s-au acoperit fără nicio dificultate creșterile meritate de salarii de 25% în educație și sanatate și 10% pentru restul sectorului bugetar! Și cu siguranță, dacă exista voința politică, reprezintă baza sustenabilă pentru legea salarizării și noi măsuri de scădere a CAS!

4. Pagina oficială Victor Ponta, 368 comentarii la mesajul:

Eu nu am facut nicio plângere penală - a făcut Corpul de Control în baza unei activități de cercetare de câteva luni și un Raport bazat pe sute de documente! Iar ancheta a pornit de la imposibilitatea recepționării lucrărilor! Dar e absolut normal - pe cine interesează un prejudiciu pentru Statul Roman de 250 milioane de Euro?! 'Un fleac!' Și pe cine interesează faptul că în baza documentelor aprobate personal de Dl. Ministru Orban s-a semnat contractul cu Romstrade (firma Dlui. Iordache), evident fără licitație, cu două săptămâni ÎNAINTE să se aprobe de către Guvern indicatorii tehnico-economici (adică cea mai directă și clară ilegalitate pentru care orice funcționar ajunge în maxim 3 zile direct la "răcoare")! Da, iată că PNL a înțeles "mesajul străzii" și a pus candidat la București un politician nou și fără pete, un tânăr imaculat! Păi Bușoi era cam de 10 ori mai bun! :)) Eu zic să facă alegerile din 10 tururi!

5. Pagina oficială Nicușor Dan, 364 comentarii la mesajul:

Pentru că a apărut întrebarea de ce am făcut plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Liviu Negoiță (PDL) în imediata apropiere a campaniei pentru București, țin să fac următoarele precizări: 1. Plângerea penală a fost făcută în septembrie 2014 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. 2. Deoarece Liviu Negoiță este de profesie avocat, dosarul a fost transferat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București unde plângerea a fost respinsă ca fiind neîntemeiată. 3. Am acționat în judecată Parchetul la Curtea de Apel București iar în octombrie 2015, am câștigat procesul. Curtea de Apel a dispus ca Parchetul să reia urmărirea penală împotriva lui Liviu Negoiță.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • @ Iulian : asta nu e o greseala gramaticala importanta. de fapt exista o adevarata discutie despre î si â. multi specialisti sustin folosirea doar a lui î, asa ca Basescu e in regula.
  • DE CE POSTAŢI PE SITE-UL VOSTRU NIŞTE DECLARAŢII PE CARE UN FOST ŞEF DE STAT ROMÂN NU ARE HABAR SĂ SCRIE CORECT GRAMATICAL.

    NU SE SCRIE NICIDATĂ VOCALA "Î" ÎN MIJLOCUL CUVÂNTULUI, decât în câteva cazuri şi Oraşe, Ţări, Nume.

    http://prntscr.com/a9h2pg

Trimite un comentariu