Skip to main content

Mihai Gâdea a anunțat că Antenele se vor muta

 
Mihai Gâdea a anunțat că Antenele se vor muta

Mihai Gâdea a anunțat, în ediția de marți seară, a emisiunii ”Sinteza zilei”, că în calitate de director al Antena 3 a luat decizia ca întreaga redacție, cu tot ceea ce presupune ea, să se mute din sediile în care își desfășoară activitatea.

El a mai spus că Antena 3 nu va renunța la demersurile făcute în justiție pentru aflarea adevărului. „Am luat decizia de a muta tot ceea ce se află în sediile despre care se face vorbire într-un alt loc. Că va fi greu, sunt momente care par așa, imposibile, e adevărat. Dar, pe de altă parte, nu avem cum să așteptăm ca ANAF să vină să ne pună sigiliul pe poartă. (...) Este singura variantă la momentul acesta. Asta nu înseamnă că renunțăm la demersurile în justiție pentru a se face dreptate”, a anunțat Mihai Gâdea, la Antena 3.

Publicitate

„Am început deja demersurile de mutare”, a precizat Mihai Gâdea.  

Paginademedia.ro a anunțat în premieră încă de ieri că Antenele sunt în discuții pentru preluarea unor studiouri din Pipera care, în ultimii 10 ani, au fost închiriate de Prima TV pentru Cronica Cârcotașilor și Trăsniții. Ulterior, surse din Inatact au confirmat pentru paginademedia.ro mutarea. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu