Skip to main content

Noutăţi la HBO: un nou post disponibil în România şi o schimbare de nume la HBO Comedy

 
hbo
hbo
Grupul HBO va relansa, din 21 martie, posturile sale liniare pentru abonaţii din Europa Centrală. HBO 2, post deja existent la nivel internaţional, intră în România, iar HBO Comedy are un nume nou.
Publicitate

HBO continuă să aducă seriale de top şi blockbustere hollywoodiene, documentare, producţii locale şi evenimente din lumea cinematografică, 24 de ore din 24. Principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

HBO 2 va fi disponibil, din martie, şi în România. Postul se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii şi filme pentru copii, la filme de acţiune şi thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, postul va difuza filme dedicate copiilor, în timp ce seara este dedicată părinţilor.

Începând de la aceeaşi dată, HBO Comedy devine HBO 3, post ce va difuza producţii noi, dar şi de colecţie. Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii HBO Europe.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gelu Gelu
    Cand spare sezonul 6 din serialu urzeala tronurilor ?HBO 2 sa vedem sa nu se repete situatia de LA pro ,pentru mine posturile romanesti nu mai exista .!
  • Cristian Cristian
    Ar fi interesant dacă s-ar lansa un HBO Promo sau HBO Pro gratuit pentru toți abonații cablu care să difuzeze lunar Singur Acasă și alte filme mai vechi ce au fost difuzate de HBO sau de Pro TV în anii trecuți. Postul TV poate înlocui Acasa Gold.
  • Chirea Bogdan Chirea Bogdan
    S-ar parea ca HBO a trecut la modelul adoptat in Olanda la momentul lansarii.

    Era si cazul sa ii schimbe numele lui HBO Comedy pentru ca in linii mari nu se respecta denumirea. Cu alte cuvinte, HBO Comedy prelua la putin timp dupa premierele difuzate la HBO iar comediile erau mai rare.

    Ramane de vazut in ce masura va afecta noul canal, HBO 2, pretul cerut pentru pachetul Max Pack din grilele operatorilor. Si mai mult decat atat ar fi interesant de stiut daca au semnat deja contracte de retransmisie cu operatorii.

Trimite un comentariu

sus