Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Cătălin Voicu, salvat de pușcărie cu ajutorul Monitorului Oficial"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Cătălin Voicu, salvat de pușcărie cu ajutorul Monitorului Oficial"

Presa de astăzi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la proiectul PNL pentru sănătate, la povestea ascensiunii lui Victor Ponta

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre fostul senator PSD Cătălin Voicu, care ar putea fi eliberat vineri din închisoare pentru că Monitorul Oficial încă nu a publicat ordonanța care suspendă prevederea care îi favorizează pe "savanții pușcăriilor". "Cătălin Voicu, salvat de pușcărie cu ajutorul Monitorului Oficial", este titlul publicat de Adevărul, pe prima pagină. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Evenimentul zilei: "Proiectul PNL pentru sănătate. Ne ajută sau ne refuză dreptul la tratament gratuit?". Refuzi programele de prevenție, adică nu mergi la medic, în încercarea de a preveni contactarea sau dezvoltarea bolilor? Atunci riști să suporți din propriul buzunar costurile tratamentelor ulterioare. Aceasta ar fi chintesența proiectului de lege al deputaților PNL. 

România liberă: "Ascensiunea unui premier al României". Ziarul a lansat un serial de investigații dedicat ascensiunii premierului Victor Ponta. În cele 14 episoade va încerca să scoată la iveală conexiunile transpartinice care îl leagă de opozanții politici de prim calibru, cu care se duela în viziuni ideologice, dar cu care în afara programului de lucru derula relații de afaceri. 

Jurnalul Național: "Cât de greu se lasă preoții când aud de o nuntă gay". Biserica reacționează dur când vine vorba de o căsătorie între persoane de același sex. Dogmele bisericești nu sunt în acrod cu așa ceva, iar astfel se poate ajunge până la strângerea de semnături pentru modificarea Constituției. Mai exact, în Constituție ar trebui să scrie clar că o căsătorie poate exista doar între un bărbat și o femeie. 

Academia Cațavencu: "Eurotinder". "Aplicația de matrimoniale Tinder a înregistrat o activitate neobișnuită în avans de Valentine's Day în Europa. În timp ce pe raza Ungariei interesul pentru autohtoni a scăzut aproape de zero, în Germania, odată cu valul de imigranți, profilul Angelei Merkel a fost bombardat de Super Like-uri", scrie săptămânalul de satiră, pe prima pagină. 

Gazeta Sporturilor: "Ciao, Bourceanu?". Bourceanu încearcă fără succes să-și restarteze cariera. "Nu mai poate juca la nivel înalt! Mai rău ne încurcă!", a răbufnit Gigi, iritat și de ultimul episod în care a fost implicat fotbalistul, surpins petrecând cu lăutarii în zori.

Libertatea: "Familia din umbră are grijă de afaceri". De afacerile milionarului Ioan Neculaie se ocupă fosta soție, de care a divorțat în 2007, și fiul în vârstă de 30 de ani. 

Click!: "Anca Pandrea nu-și găsește liniștea după moartea actorului. A făcut din casă altar pentru Iurie Darie". 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu