Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Otrava din pământul României

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Otrava din pământul României

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la povestea unicului interviu în care Nicu Ceaușescu a vorbit fără ocolișuri, la poluarea lăsată moștenire de industria comunistă.

Publicitate

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un nou serial prin care își propune "să atragă atenția asupra unui dintre cele mai mari pericole pentru sănătatea românilor". "Otrava din pământul României", este tiltul dat primului articol din această serie. 

"Industria comunistă a crezut în planuri cincinale, nu în poluare. Au trecut 26 de ani, dar România încă nu știe cum să scape de moștenirea otrăvită", scrie Adevărul, pe prima pagină. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Evenimentul zilei: "Uluitoarea poveste a unicului interviu în care Nicu Ceaușescu a vorbit fără ocolișuiri". La puțin timp după momentul decembrie 1989, jurnalistul sibian Lucian Jiman a realizat pentru ziarul la care lucra, Tribuna, din Sibiu, un interviu cu Nicu Ceaușescu, aflat pe atunci în penitenciar. Jurnalistul care a realizat interviul a spus că Nicu Ceaușescu a avut încredere în el pentru că fusese "PR"-istul lui la Județeana de Partid. 

România liberă: "Ce nu știe premierul despre portul Constanța". Portul Constanța este extrem de important pentru economia României și pentru siguranța națională, dar aici scandalurile se țin lanț. Cel mai recent vizează aprobarea Master Planului care a pus pe jar operatorii și sindicaliștii.

Jurnalul Național: "Ce se ascunde în spatele dobânzii zero de la carduri".  Rate cu dobândă zero la magazinele partenere și mai nou, oriunde în lume. Ce nu spun bancherii este că scoaterea banilor de la ATM sau întârzierea cu o zi a ratelor, este urmată de dobânzi și comisioane uriașe. 

Gazeta Sporturilor: "Dialog cu Olăroiu, 'șeicul' din Dubai". În exclusivitate pentru Gazeta, Ovidiu Ioanițoaia a discutat cu antrenorul lui Al Ahli Dubai despre care se zice că e cel mai bine plătit tehnician Român. Până la 47 de ani, Cosmin Olăroiu a câștigat ca antrenor 13 trofee: Cu Steaua în România (2), cu Al Hilal în Arabia Saudită (3), cu Al Sadd în Qatar (1) și cu Al Ahli (4) în Emiratele Arabe Unite. 

Click!: "Alina se gândește să-și șteargă tatuajele de pe spate și mâna stângă. Cum a decis soția să scape de infidelul Borcea". 

Libertatea: "Film de acțiune cu toate ingredientele, la Straja. Interlopul și salvamontista aveau o relație"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu