Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Otrava din pământul României

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Otrava din pământul României

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la povestea unicului interviu în care Nicu Ceauşescu a vorbit fără ocolişuri, la poluarea lăsată moştenire de industria comunistă.

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un nou serial prin care îşi propune "să atragă atenţia asupra unui dintre cele mai mari pericole pentru sănătatea românilor". "Otrava din pământul României", este tiltul dat primului articol din această serie.

"Industria comunistă a crezut în planuri cincinale, nu în poluare. Au trecut 26 de ani, dar România încă nu ştie cum să scape de moştenirea otrăvită", scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Uluitoarea poveste a unicului interviu în care Nicu Ceauşescu a vorbit fără ocolişuiri". La puţin timp după momentul decembrie 1989, jurnalistul sibian Lucian Jiman a realizat pentru ziarul la care lucra, Tribuna, din Sibiu, un interviu cu Nicu Ceauşescu, aflat pe atunci în penitenciar. Jurnalistul care a realizat interviul a spus că Nicu Ceauşescu a avut încredere în el pentru că fusese "PR"-istul lui la Judeţeana de Partid.

România liberă: "Ce nu ştie premierul despre portul Constanţa". Portul Constanţa este extrem de important pentru economia României şi pentru siguranţa naţională, dar aici scandalurile se ţin lanţ. Cel mai recent vizează aprobarea Master Planului care a pus pe jar operatorii şi sindicaliştii.

Jurnalul Naţional: "Ce se ascunde în spatele dobânzii zero de la carduri". Rate cu dobândă zero la magazinele partenere şi mai nou, oriunde în lume. Ce nu spun bancherii este că scoaterea banilor de la ATM sau întârzierea cu o zi a ratelor, este urmată de dobânzi şi comisioane uriaşe.

Gazeta Sporturilor: "Dialog cu Olăroiu, 'şeicul' din Dubai". În exclusivitate pentru Gazeta, Ovidiu Ioaniţoaia a discutat cu antrenorul lui Al Ahli Dubai despre care se zice că e cel mai bine plătit tehnician Român. Până la 47 de ani, Cosmin Olăroiu a câştigat ca antrenor 13 trofee: Cu Steaua în România (2), cu Al Hilal în Arabia Saudită (3), cu Al Sadd în Qatar (1) şi cu Al Ahli (4) în Emiratele Arabe Unite.

Click!: "Alina se gândeşte să-şi şteargă tatuajele de pe spate şi mâna stângă. Cum a decis soţia să scape de infidelul Borcea".

Libertatea: "Film de acţiune cu toate ingredientele, la Straja. Interlopul şi salvamontista aveau o relaţie"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus