Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "S-au declarat țigani ca să facă rost de bani

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "S-au declarat țigani ca să facă rost de bani

Ce pun ziarele azi pe prima pagină? Subiecte de la noul proiect de Lege privind securitatea cibernetică, la povestea unor persoane care s-au declarat țigani ca să facă rost de bani dintr-un proiect european deschid astăzi edițiile de print.

Publicitate

Ziarul Adevărul are ca principal subiect un articol despre un proiect european dedicat romilor, persoanelor cu dizabilităţi şi femeilor, considerate vulnerabile de care mai multe persoane au profitat.

„Dă-mi o şansă” este sloganul unui proiect de două milioane de euro dedicat persoanelor vulnerabile, printre care și cele de etnie romă. Mai mulți români care nu sunt de etnie romă s-au declarat așa pentru a primi câte 500 de lei din fondul alocat de UE acestui proiect", scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Cum plănuiesc Serviciile să-și bage nasul în calculatoarele tuturor firmelor din România". Noul proiect de Lege privind securitatea cibernetică, pus în dezbatere publică de către Ministerul Comunicațiilor- sub conducerea lui Marius Raul Bostan-, prevede implementarea unor măsuri de securitate care le-ar putea da bătăi de cap atât firmelor private, cât și instituțiilor statului, și le-ar putea aduce amenzi între 500 și 10.000 de lei.

Jurnalul Național: "Dragnea, contra UE. Un pas spre poliția gândirii". Legea antidefăimare, în opoziție cu o rezoluție a Parlamentului European.

România liberă: "Miniștrii tehnocrați au acordat un interviu pe zi". Membrii Guvernului condus de Dacian Cioloș au dat până acum aproape 70 de interviuri, deși de la ­învestitură au trecut doar 60 de zile lucrătoare. Poate fi un semn că sunt interesați să își creeze o bună imagine care să le permită să facă facă pasul spre mediul politic într-un an electoral decisiv pentru România.

Gazeta Sporturilor: "Extaz la 17 ani". Debut antologic pentru juniorul Valentin Costache. Valentin Costache, 17 ani, a marcat un gol în meciul dintre Dinamo și Botoșani, fiind pentru prima dată titular în tricoul alb-roșu.

Click!: "Alina, nu divorța! Accept-o pe Valentina în viața noastră". Scandalul din familia Borcea continuă.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce au ajuns români si românia să facă, cam mai rău decât orice altă țară. Fondurile europene se caută tentative de măsluire a lor din nou prin mijloace noi. Politicieni de loi lei *** ***, femeile, ***. Mi-este frică că pățeste ceva fata mea în țara asta. Bani nu sunt. Dacă o valcã cineva. Eu mă mulțumesc mulțumesc domnului că îmi permit să mai iau de pomană ce îmi dau alții de pe la servici

Trimite un comentariu