Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Săptămâna toxică a Antenei 3. Manipularea care a divizat România

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Săptămâna toxică a Antenei 3. Manipularea care a divizat România

Scandalul Antena 3 - ANAF continuă să fie un subiect de interes pentru presă. Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu o amplă analiză asupra felului în care a fost dezbătut în spaţiul public scandalul iscat de notificarea de evacuare primită de posturile trustului Intact de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Publicitate

"Săptămâna toxică a Antenei 3. Manipularea care a divizat România", titrează cotidianul deţinut de Cristian Burci.

"Scandalul Antena 3 - ANAF a fost dezbaterea săptămânii. Mulţi s-au arătat indignaţi pe reţelele sociale, alţii au ieşit în stradă pentru a fi solidari cu angajaţii Intact. Asta după ce Antena 3 a aruncat în spaţiul public o serie de informaţii care s-au dovedit a fi false sau scoase din context", scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de azi.

Evenimentul zilei: "Legea securităţii cibernetice, implementată pe calculatoare de pe vremea lui Ion Iliescu". Trei sferturi din istituţiile statului ar putea fi bune de plată a amenzilor prevăzute de proiectul de lege privind securitatea cibernetică, deoarece actul normativ le obligă să implementeze "minime cerinţe de securitate cibernetică".

România liberă: "Secretele 'Biliotecii de piatră' a României". Institutul Geologic al României administrează una din cele mai importante colecţii din ţară: Litoteca naţională. Dar colecţia nu poate fi consulatată, deoarece este implicată într-un litigiu cu firmele lui Ovidiu Tender.

Jurnalul Naţional: "Vom da fiecare câte un euro pentru campania la locale". Fiecare român va plăti ca să-şi aleagă primarii şi preşedinţii de Consiliu Judeţene. În total, peste 21 de milioane de euro vor fi decontaţi de Guvern după încheierea scrutinului din iunie. Pentru organizarea propriu-zisă a alegerilor, se scot alţi bani de la bugetul de stat, respectiv 8 milioane de euro.

Gazeta Sporturilor: "Un sfert din Europa. Doar Ungaria mai are două reprezentante în ultimele 8". Ieri CSM Bucureşti şi-a asigurat prezenţa în sferturile Ligii Campionilor la handbal, unde HCM Baia Mare se calificase săptămâna trecută.

Libertatea: "Povestea uluitoare a sârbului care se roagă de autorităţi să-l mai găzduiască doi ani la puşcărie. Acasă e la Jilava"

Click!: "Fiica lui Enache îşi ia casă cu banii primiţi pe mâna mutilată". Diana, fiica lui Adrian Enache, a reuşit să-şi încaseze daunele de 50.000 de euro, bani cu care vrea să-şi cumpere acum un apartament.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus