Skip to main content

PRESA DE AZI. Cațevencii: Apel către like-le

 
PRESA DE AZI. Cațevencii: Apel către like-le

Cațavencii, cu Klaus, Kamikaze cu Antenele. Cațavencii deschide ediția din această săptămână cu „tristețea” președintelui Klaus Iohannis care a fost părăsit de „35.000 de băsiști care l-au făcut președinte pe Facebook”. 

Publicitate

Kamikaze, în schimb, își îndreaptă atenția spre cei de la Antene. Mihai Gâdea și Mircea Badea sunt prezenți pe coperta din această săptămână. „ANAFerim”, titrează publicația, ironizând filmul istoric Aferim.

Paginademedia.ro prezintă în continuare titlurile principalelor publicații de astăzi: 

 • Jurnalul Național: Executivul ia în calcul o nouă modificare a Codului Fiscal. „Bulibășeală tehnocrată, în toate casele românilor”, titrează publicația. 
 • Adevărul pune pe prima pagină cazul sindicalistului Liviu Luca, vizat de o anchetă DIICOT. „Sindicalistul Liviu Luca, imperiu clădit pe spinarea petroliștilor”, titrează publicația. Fostul lider sindical Liviu Luca și-ar fi construit imensul palat de la Păulești cu banii petroliștilor-acționari la firma Petromservice, desprinsă din Petrom. 
 • Și tabloidul Click, parte a grupului Adevărul, deschide ediția de astăzi tot cu Liviu Luca. „Sindicalistul-moșier și-a scuns palatul în spatele nepoțelelor”
 • România liberă face o „hartă a risipei din banul public”. „Doar un euro recuperta, la fiecare zece furați”. Articolul pleacă de la amplul audit făcut de Curtea de Conturi pentru anul 2014 și publicat la finele anului trecut. 
 • Evenimentul zilei scrie despre un „conflict între Arșinel și Prințul Duda”: „Alteței sale îi duduie în cap muzica de la Teatrul de vară din Herăstrău”, titrează publicația. 
 • Gazeta Sporturilor: Slefie cu Mont Blanc. Tricolorii vor face cantonamentul dinainte de Euro la poalele muntelui mitic al Europei. 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Titlul "Apel căte like-le"---- catre
  "Cațevencii"----Cațavencii(primul cuvant din a doua fraza)
  "ironizând filmul istoric Aferim."---- nu ironizeaza ci parafrazeaza.
  Etc
  N-ar trebui sa fii la scoala in loc sa scrii la o fituica virtuala?

  PS comentariu moderat ptr ca nu respecta regulile site-ului :)

Trimite un comentariu