Skip to main content

PRESA DE AZI. Cum au scris ziarele despre evacuarea Antenelor

 
PRESA DE AZI. Cum au scris ziarele despre evacuarea Antenelor

Ziarele au scris pe prima pagină despre decizia ANAF-ului de a evacua cele cinci posturi ale grupului Intact din clădirile în care funcționează în termen de cinci zile.

Publicitate

"Ultima lovitură a lui Gelu Diaconu, înainte de a pleca din fruntea ANAF: Evacuarea Antenelor și popriri pe conturile lui Mihai Gâdea și Daniel", titrează Evenimentul zilei

Cotidianul fondat de Ion Cristoiu scrie că la un an și jumătate de la pronunțarea deciziei definitive de condamnarea lui Dan Voiculescu în Dosarul ICA, "ANAF și-a pierdut răbdarea: evacuează posturile". 

Ziarul Adevărul tratează, în plan secundar, situația Antenelor, care urmează să fie evacuate în patru zile, potrivit unei notificări transmise de ANAF. 

"Antena 3, evacuată de FISC la 19 luni de la sentință", este titlul dat de Adevărul unui articol în care este prezentată, pe scurt, situația în care au ajuns posturile de televiziune controlate de familia Voiculescu. 

Jurnalul Național, ziar al grupului Intact titrează pe prima pagină: "Atentat la libertatea presei", alături de o imagine cu mira, spartă de sigla ANAF. 

"Năvala contabililor agitați în sediile Intact s-a produs după ce, timp de un an și jumătate, Fiscul a respins toate demersurile trustului media de remediere a situației", scris JN. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte tratate de restul ziarelor. 

România liberă: "Peste jumătate de milion de români primesc salarii de la firme germane". Ziarul a publicat astăzi un interviu cu ambasadorul Germaniei la București, Werner Hans Lauk. Acesta pare optimist atunci când se referă la primirea României în spațiul Schengen, dar refuză să discute cererea Bucureștiului de a înființa o flotă NATO la Marea Neagră.

Gazeta Sporturilor: "Legiunea străină. Varela și Hamroun au adus victoria Stelei". Campioana a avut 9 români titulari, dar decisivi au fost singurii jucători de altă naționalitate. 

Libertatea: "Valentina Pelinel are nevoie de un divorț înainte de dezvălui paternitatea fiului ei. Tatăl copilului va fi divorțat".

Click!: "Temperaturile-record, de peste 20 de grade, țin până joi. A venit vara în februarie!"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu