Skip to main content

PRESA DE AZI. Cum au scris ziarele despre evacuarea Antenelor

 
PRESA DE AZI. Cum au scris ziarele despre evacuarea Antenelor

Ziarele au scris pe prima pagină despre decizia ANAF-ului de a evacua cele cinci posturi ale grupului Intact din clădirile în care funcţionează în termen de cinci zile.

Publicitate

"Ultima lovitură a lui Gelu Diaconu, înainte de a pleca din fruntea ANAF: Evacuarea Antenelor şi popriri pe conturile lui Mihai Gâdea şi Daniel", titrează Evenimentul zilei.

Cotidianul fondat de Ion Cristoiu scrie că la un an şi jumătate de la pronunţarea deciziei definitive de condamnarea lui Dan Voiculescu în Dosarul ICA, "ANAF şi-a pierdut răbdarea: evacuează posturile".

Ziarul Adevărul tratează, în plan secundar, situaţia Antenelor, care urmează să fie evacuate în patru zile, potrivit unei notificări transmise de ANAF.

"Antena 3, evacuată de FISC la 19 luni de la sentinţă", este titlul dat de Adevărul unui articol în care este prezentată, pe scurt, situaţia în care au ajuns posturile de televiziune controlate de familia Voiculescu.

Jurnalul Naţional, ziar al grupului Intact titrează pe prima pagină: "Atentat la libertatea presei", alături de o imagine cu mira, spartă de sigla ANAF.

"Năvala contabililor agitaţi în sediile Intact s-a produs după ce, timp de un an şi jumătate, Fiscul a respins toate demersurile trustului media de remediere a situaţiei", scris JN.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte tratate de restul ziarelor.

România liberă: "Peste jumătate de milion de români primesc salarii de la firme germane". Ziarul a publicat astăzi un interviu cu ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Werner Hans Lauk. Acesta pare optimist atunci când se referă la primirea României în spaţiul Schengen, dar refuză să discute cererea Bucureştiului de a înfiinţa o flotă NATO la Marea Neagră.

Gazeta Sporturilor: "Legiunea străină. Varela şi Hamroun au adus victoria Stelei". Campioana a avut 9 români titulari, dar decisivi au fost singurii jucători de altă naţionalitate.

Libertatea: "Valentina Pelinel are nevoie de un divorţ înainte de dezvălui paternitatea fiului ei. Tatăl copilului va fi divorţat".

Click!: "Temperaturile-record, de peste 20 de grade, ţin până joi. A venit vara în februarie!"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus