Skip to main content

PRESA DE AZI. Evenimentul zilei: "Alina Gorghiu 'l-a săpat' pe Cristian Bușoi până a dat de Orban"

 
PRESA DE AZI. Evenimentul zilei: "Alina Gorghiu 'l-a săpat' pe Cristian Bușoi până a dat de Orban"

 Desemnarea lui Ludovic Orban drept candidat al liberalilor la Primăria București este unul dintre subiectele tratate pe prima pagină de presa de azi. "Alina Gorghiu 'l-a săpat' pe Cristian Bușoi până a dat de Ludovic Orban", titrează Evenimentul zilei în deschiderea ediției de astăzi. 

"Decizia ca Ludovic orban să intre în cursa pentru Primăria București din partea liberalilor a fost luată ca urmare a unor discuții pe care co-președinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga le-au avut cu Cristian Bușoi, fostul candidat. Cei doi nu și-au exprimat vreodată susținerea pentru candidatură a europarlamentarului PNL", scrie EVZ, pe prima pagină. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Daune de 50.000 de lei pentru că i-au schimbat copilul la naștere". Tribunalul Piatra Neamț a hotărât definitiv obligarea Spitalului Târgu Neamț la plata a 50.000 de lei daune morale pentru o tânără a cărei fetiță a fost schimbată imediat după naștere, din neglijența cadrelor medicale".

România liberă: "Corupția, motiv pentru care în România există cea mai săracă regiune a Europei". Markku Markkula, președintele Comitetului European al Regiunilor, a explicat într-un interviu pentru RL care au fost greșelile făcute de România în ceea ce privește mecanismul de alocare și absorbție a fondurilor UE. 

Jurnalul Național: "Majorarea salariilor bugetarilor, pusă pe hold". Discuțiile pe noua lege a salarizării au eșuat. Premierul Dacian Cioloș spune că variantele pe care s-a lucrat nu țin cont de "posibilitățile bugetare ale României".

Academia Cațavencu: "MicJegăr". Liviu Dragnea este caricaturizat pe prima pagină a ziarului de satiră. Acesta spune "Dușmanii făr' de valoare/ M-au picat la defăimare,/ Însă Dragnea e mai hoț,/ Face-o lege mai cu moț!". "Liviu, Copilul Minune al norock-ului socialist mioritic, un bolovan rostogolit din cimitirele Teleormanului, pe piața dâmbovițeană a manelelor legislative", scris, pe prima pagină, săptămânalul de satiră. 

Gazeta Sporturilor: "Șeful pompierilor cere ce are deja!". Ziarul publică documente despre care inspectorul șef al IGSU spunea joi că nu există. Ziarul de sport a publicat rezultatul testului de foc pentru Stadionul Național despre care șeful pompierilor nu știa că a fost făcut, deși este eliberat chiar de laboratorul din subordinea sa. 

Click!: "Leonard miron face nuntă cu iubitul spaniol". După 15 ani de relație, Leonard Miron și iubitul său Miguel Gonzales de la Fuente s-au hotărât să se căsătorească.

Libertatea: "Bătălia l-a costat 25.000 de lei". În aprilie 2005, Pepe și fratele său Miguel au intervenit într-o altercație dintr-un bar între nepotul lor și un tânăr avocat. Procesul deschis cântărețului a durat 9 ani, iar la final Pepe a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la plata unor despăgubiri de 25.000 de lei, bani pe care avocatul i-a obținut de la vedetă executându-i silit contractele de televiziune.  

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu