Skip to main content

PRESA DE AZI. Gabriel Oprea, în ziarele de satiră. Kamikaze: Kaput Koloana!

 
PRESA DE AZI. Gabriel Oprea, în ziarele de satiră. Kamikaze: Kaput Koloana!

Gabriel Oprea este vedeta ziarelor de satiră. Publicațiile Kamikaze și Cațavencii au publicat astăzi caricaturi cu fostul ministru de Interne. "Kaput Koloana!", titrează Kamikaze, pe o primă pagină în care Gabriel Oprea joacă șah cu Victor Ponta într-o celulă de lux, care amintește de reclamele la Digi mobil.

"Ce joc de săraci, grande! Coloană din asta oficială cu doi cai înaintea regelui am văzut decât la țigani", spune Oprea, în varianta caricaturizată.

Publicitate

 La rândul său, Cațavencii titrează "Procurorul general Nițu și interesul general Oprea și-au găsit în avangardista Codruța o antemergătoare care le deschide drumul către DNA. Coloana urmăritului". În imaginea de pe prima pagină apar Laura Codruța Kovesi și Gabriel Oprea, într-o motocicletă cu ataș. 

"Doamnă Kovesi, am o rugăminte. Nu putem trece puțin pe la mine pe-acasă, să mă demachiez? Că n-aș vrea să ajung la Beciul Domnesc, între atâția băieți răi, pensat și cu gene false", spune Oprea.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Adevărul: "Chestorul Bărăscu, rector la școala de șantaj martorii protejați". Adrian Bărăscu, fost șef al Oficiului de Protecție a Martorilor, a fost trimis în judecată, împreună cu alți 10 ofițeri superiori, pentru că, în loc să îi apere pe martorii aflați sub protecție, aceștia îi șantajau că le divulgă numele chiar la infractorii pe care îi denunțaseră.

Evenimentul zilei: "Hăituiți de polițiști, martorii protejați umblau cu funia în parc pentru a se sinucide". Abuzurile comisarilor de la Protecția Martorilor au fost descoperite după ce martorii secreți au reclamat condițiile de neimaginat în care au fost obligați să trăiască. Presiunile asupra lor au fost făcute pentru a părăsi de bunăvoie Programul. 

România liberă: "Salariile ilegale de milioane de euro, clădiri de 43 de lei, bilanțuri eronate". Un amplu audit asupra exercițiului financiar pe anul 2014 arată că aproape toate ministerele au favorizat prejudicierea bugetului statului într-un moment în care autoritățile închideau firme și pentru lipsuri de un leu în gestiune.

Jurnalul Național: "Banii europeni, blocați de reorganizarea ministerului". Întârzierea accesării banilor europeni, menținută de ministerul de resport, va face imposibilă demararea proiectelor până în septembrie. 

GSP: "Gazeta a intrat în posesia unui document exploziv emis de Guvernul României. Combinații de 70 de milioane de euro!". Gigi Becali este implicat în scandalul imens al despăgubirilor dubioase aprobate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților. Patronul Stelei a cumpărat un teren cu 1 milion de euro și după un șir de procese, evaluări și decizii controversate a obținut o hotărâre conform căreia Statul român trebuie să plătească 71 de milioane. 

Click!: "Toat familia cântăreței a avut o viață sentimentală agitată. Bunicul Antoniei, iubire secretă cu Valeria Arnăutu". Click! a aflat că bunicul Antoniei are o fată împreună cu solista de muzică populară Valeria Arnăutu. 

Libertatea: "Șeful demisionar al Romsilva, Adam Crăciunescu e un pădurar bogat. Pădurea a dispărut, averea lui a crescut".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu