Skip to main content

PRESA DE AZI. Victor Rebengiuc: "Aș fi vrut să fiu apărat, să știu că am și eu un tată"

 
PRESA DE AZI. Victor Rebengiuc: "Aș fi vrut să fiu apărat, să știu că am și eu un tată"

Subiecte din zona politică, istoria de viață a actorului Victor Rebengiuc și povestea uneia dintre câștigătoarii MasterChef care a pierdut toți banii se numără printre principalele teme abordate de presa de astăzi. 

Publicitate

Ziarul Weekend Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un amplu interviu acordat de actorul Victor Rebengiuc.

"Victor Rebengiuc povestește că a rămas de mic orfan de tată și că l-a marcat mult, în copilărie, absența părintelui său, care a murit pe front la Stalingrad în 1942. A fost crescut de bunici, care au avut o situație foarte modestă și care nu aveau o părere prea bună despre artiști", scrie pe coperta ediției de weekend a ziarului Adevărul. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

România liberă: "Cum este afectată România de presiunile britanice asupra UE". Proiectul declarației finale a summit-ului UE început la Bruxelles, care are drept principală temă condițiile Marii Britanii adresate Uniunii Europene, conține concesii însemnate făcute Londrei. 

Jurnalul Național: "Aleșii, foarte inventivi în materie de corupție". Ziarul scrie că "Gabriel Oprea este ultimul politician care se înscrie pe o listă a rușinii, tupeului și opulenței în dosarele de corupție". Ultima acuzație: și-a tras un Audi A 8 și cabină jacuzzi în biroul de la Interne.

Evenimentul zilei: "De ce a fost Petre Roman scos din Parlament! EVZ a aflat cum statutul lui de deputat frâna Dosarul Revoluției". Militarii inculpați în dosarele Revoluției și Mineriadei au făcut tot posibilul pentru ca acestea să ajungă la Curtea Militară de Apel. Dar, cum Petre Roman era deputat, dosarele s-au întors la Înalta Curte. 

Gazeta Sporturilor: "Luana dictează titularii". La doar 25 de ani, fiica lui Rednic intermediază transferurile la Dinamo. Jucătorii care nu au venit în Ștefan cel Mare prin mezina familiei sunt vânduți la prima ofertă sau trecuți pe linie moartă. 

Click!: "Aida Parascan a rămas în trei ani fără premiul de 50.000 de euro. Banii de la Masterchef i-au adus numai ghinioane". Bucătăria i s-a făcut scrum, cățelul a murit asfixiat, și-a închis cofetăria, soțul a părăsit-o, iar mașine i s-a făcut praf într-un accident. 

Libertatea: "Studenta care a învins sistemul de pensii". Cristina Stăncescu a obținut despăgubiri de la Casa de Pensii pentru că funcționarii i-au întârziat pensia tatălui ei bolnav. 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu