Skip to main content

PRESA DE AZI. Victor Rebengiuc: "Aş fi vrut să fiu apărat, să ştiu că am şi eu un tată"

 
PRESA DE AZI. Victor Rebengiuc: "Aş fi vrut să fiu apărat, să ştiu că am şi eu un tată"

Subiecte din zona politică, istoria de viaţă a actorului Victor Rebengiuc şi povestea uneia dintre câştigătoarii MasterChef care a pierdut toţi banii se numără printre principalele teme abordate de presa de astăzi.

Publicitate

Ziarul Weekend Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un amplu interviu acordat de actorul Victor Rebengiuc.

"Victor Rebengiuc povesteşte că a rămas de mic orfan de tată şi că l-a marcat mult, în copilărie, absenţa părintelui său, care a murit pe front la Stalingrad în 1942. A fost crescut de bunici, care au avut o situaţie foarte modestă şi care nu aveau o părere prea bună despre artişti", scrie pe coperta ediţiei de weekend a ziarului Adevărul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

România liberă: "Cum este afectată România de presiunile britanice asupra UE". Proiectul declaraţiei finale a summit-ului UE început la Bruxelles, care are drept principală temă condiţiile Marii Britanii adresate Uniunii Europene, conţine concesii însemnate făcute Londrei.

Jurnalul Naţional: "Aleşii, foarte inventivi în materie de corupţie". Ziarul scrie că "Gabriel Oprea este ultimul politician care se înscrie pe o listă a ruşinii, tupeului şi opulenţei în dosarele de corupţie". Ultima acuzaţie: şi-a tras un Audi A 8 şi cabină jacuzzi în biroul de la Interne.

Evenimentul zilei: "De ce a fost Petre Roman scos din Parlament! EVZ a aflat cum statutul lui de deputat frâna Dosarul Revoluţiei". Militarii inculpaţi în dosarele Revoluţiei şi Mineriadei au făcut tot posibilul pentru ca acestea să ajungă la Curtea Militară de Apel. Dar, cum Petre Roman era deputat, dosarele s-au întors la Înalta Curte.

Gazeta Sporturilor: "Luana dictează titularii". La doar 25 de ani, fiica lui Rednic intermediază transferurile la Dinamo. Jucătorii care nu au venit în Ştefan cel Mare prin mezina familiei sunt vânduţi la prima ofertă sau trecuţi pe linie moartă.

Click!: "Aida Parascan a rămas în trei ani fără premiul de 50.000 de euro. Banii de la Masterchef i-au adus numai ghinioane". Bucătăria i s-a făcut scrum, căţelul a murit asfixiat, şi-a închis cofetăria, soţul a părăsit-o, iar maşine i s-a făcut praf într-un accident.

Libertatea: "Studenta care a învins sistemul de pensii". Cristina Stăncescu a obţinut despăgubiri de la Casa de Pensii pentru că funcţionarii i-au întârziat pensia tatălui ei bolnav.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus