Skip to main content

PRESA DE AZI. Vanghelie îşi spune povestea în Adevărul: "Vindeam un kil de aur la trei zile"

 
PRESA DE AZI. Vanghelie îşi spune povestea în Adevărul: "Vindeam un kil de aur la trei zile"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la cazul Bodnariu în viziunea unui medic, la alegerile locale, care se anunţă a fi cele mai costisitoare de până acum.

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol în care prezintă povestea primarului Marian Vanghelie, într-o campanie intitulată "Primarii noştri", în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai cunoscute tipologii de primar.

"Vanghelie vorbeşte, în premieră, despre ocupaţiile pe care le avea înainte de a intra în politică: aur vândut ilegal, bişniţă cu ţigări şi bilete, relaţia cu luma interlopă. El este un politician care s-a ridicat dintre bişniţarii anilor '90", scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Dosarul 'Bodnariu-Barnevernet-Norvegia': Când nebunii pun mâna pe conducerea balamucului şi fac experimente sociale". Enumerarea şi punerea în ordine logică a 'sindroamelor Barnevernet' duc spre o concluzie înfiorătoare: fie în Norvegiua are loc un teribil experiment social, un amestec de Gulag şi lagăr nazist, menit să schimbe structuri comportamentale pentru a crea o nouă rasă, fie, ca într-o celebră comedie hollywoodiană, nebunii au luat ostatici toţi membrii conducerii ospiciului, prezentându-se ei drept noi conducători ai balamucului, spune medicul Daniela Mariş.

România liberă: Interviu cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei - "Educaţia bună nu ar trebui să fie făcută cu palma". Mitropolitul Olteneiei susţine că Biserica Ortodoxă Română este deschisă către primirea şi ajutorarea imigranţilor din Orientul Mijlociu. IPS Irineu declară că nu este împotriva homosexualilor, dar preferă ca aceştia să-şi păstreze orientarea sexuală în intimitatea.

Jurnalul Naţional: "Alegerile din 2016, cele mai costisitoare de până acum". Anul acesta este pentru prima dată când campaniile electorale vor fi finanţate de la bugetul de stat şi, tot în premieră, va fi introdus un sistem informatic care să împiedice votul multiplu. Potrivit estimărilor făcute chiar de reprezentanţii principalelor partide parlamentare, alegerile locale şi parlamentare vor costa peste 150 de milioane de euro.

Gazeta Sporturilor: "Steaua albă". Ziarul de sport a aflat cum va arăta echipamentul de deplasare al Stelei varianta 2016. Tricourile, care seamănă cu cele purtate la Sevilla, sunt create de Nike special pentru a celebra 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

Click!: "Văduva solistului e foc şi pară pe statul român. 'Iau 15 lei pe lună din melodiile lui Dan Spătaru'"

Libertatea: "Putea fi milionar! A renunţat la bani pentru a-şi creşte copiii". Artistul nonconformist Costel Busuioc a renunţat la o serie de concerte în Asia, care i-ar fi putut aduce până la două milioane de dolari, pentru a fi alături de cei patru copii ai săi.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus