Skip to main content

PRESA DE AZI. Vanghelie își spune povestea în Adevărul: "Vindeam un kil de aur la trei zile"

 
PRESA DE AZI. Vanghelie își spune povestea în Adevărul: "Vindeam un kil de aur la trei zile"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la cazul Bodnariu în viziunea unui medic, la alegerile locale, care se anunță a fi cele mai costisitoare de până acum. 

Publicitate

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol în care prezintă povestea primarului Marian Vanghelie, într-o campanie intitulată "Primarii noștri", în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai cunoscute tipologii de primar. 

"Vanghelie vorbește, în premieră, despre ocupațiile pe care le avea înainte de a intra în politică: aur vândut ilegal, bișniță cu țigări și bilete, relația cu luma interlopă. El este un politician care s-a ridicat dintre bișnițarii anilor '90", scrie Adevărul, pe prima pagină. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Evenimentul zilei: "Dosarul 'Bodnariu-Barnevernet-Norvegia': Când nebunii pun mâna pe conducerea balamucului și fac experimente sociale". Enumerarea și punerea în ordine logică a 'sindroamelor Barnevernet' duc spre o concluzie înfiorătoare: fie în Norvegiua are loc un teribil experiment social, un amestec de Gulag și lagăr nazist, menit să schimbe structuri comportamentale pentru a crea o nouă rasă, fie, ca într-o celebră comedie hollywoodiană, nebunii au luat ostatici toți membrii conducerii ospiciului, prezentându-se ei drept noi conducători ai balamucului, spune medicul Daniela Mariș. 

România liberă: Interviu cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei - "Educația bună nu ar trebui să fie făcută cu palma". Mitropolitul Olteneiei susține că Biserica Ortodoxă Română este deschisă către primirea și ajutorarea imigranților din Orientul Mijlociu. IPS Irineu declară că nu este împotriva homosexualilor, dar preferă ca aceștia să-și păstreze orientarea sexuală în intimitatea.

Jurnalul Național: "Alegerile din 2016, cele mai costisitoare de până acum". Anul acesta este pentru prima dată când campaniile electorale vor fi finanțate de la bugetul de stat și, tot în premieră, va fi introdus un sistem informatic care să împiedice votul multiplu. Potrivit estimărilor făcute chiar de reprezentanții principalelor partide parlamentare, alegerile locale și parlamentare vor costa peste 150 de milioane de euro. 

Gazeta Sporturilor: "Steaua albă". Ziarul de sport a aflat cum va arăta echipamentul de deplasare al Stelei varianta 2016. Tricourile, care seamănă cu cele purtate la Sevilla, sunt create de Nike special pentru a celebra 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. 

Click!: "Văduva solistului e foc și pară pe statul român. 'Iau 15 lei pe lună din melodiile lui Dan Spătaru'"

Libertatea: "Putea fi milionar! A renunțat la bani pentru a-și crește copiii". Artistul nonconformist Costel Busuioc a renunțat la o serie de concerte în Asia, care i-ar fi putut aduce până la două milioane de dolari, pentru a fi alături de cei patru copii ai săi. 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu