Skip to main content

Sezon nou Las Fierbinţi din februarie

 
Sezon nou Las Fierbinţi din februarie

Las Fierbinţi merge mai departe. Serialul de comedie de la Pro TV va reveni din februarie cu cel de-al nouălea sezon. Producţia este programată tot joia şi va debuta pe 25 februarie, de la 20:30.

Publicitate

„Universul Las Fierbinţi îşi va continua şi în acest sezon evoluţia firească. Acţiunea va fi constituită, după cum v-aţi obişnuit, din problemele reale ale personajelor pe care lumea le îndrăgeşte şi pe care doreşte să le revadă. Iată că am ajuns să ne reîntâlnim pentru a 9-a oară cu un nou sezon în care întâmplările prin care trec personajele îi vor surprinde pe telespectatori!”, a declarat Dragoş Buliga. Gaşca formată din Bobiţă, Giani şi Dorel, va încerca, ca de fiecare dată, să se îmbogăţească rapid, fără a face nimic, dacă se poate.

DIN NOUL SEZON. Localitatea „va prospera” sub conducerea celui mai gospodar şi inspirat primar din câţi a avut liniştita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a oferi tot ce-i mai bun proprie-i persoane. Lucrurile „nu vor scăpa de sub control” nicio clipă, şeful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la tot ceea ce mişcă şi la ce întreprind sătenii. Ca de fiecare dată, Firicel şi Ardiles îi vor fi în preajmă filozofului Celentano.

Totuşi, va fi pus într-o situaţie delicată, alegând să ia calea soarelui apune, în căutarea unui trai mai bun.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stella Stella
    Postati va rog audientele pe luna decembrie 2015 sau makar pe luna ianuarie 2016.Multumesc frumos.
  • marian marian
    FOARTE BINE . ASTEPT CU NERABDARE UN NOU SEZON
  • marian marian
    UNDE ESTE CELALALT SERIAL AVANTUL TEXTILA SAU CUM SE CHEAMA

Trimite un comentariu

sus