Skip to main content

Și o groapă de gunoi poate fi de interes. Cu ce i-a stârnit pe internauți?

 
Și o groapă de gunoi poate fi de interes. Cu ce i-a stârnit pe internauți?
Foto: HotNews.ro

O groapă de gunoi a aprins Facebookul. Nu orice groapă, ci una care urma să fie construită într-o zonă de munte din zona Sucevei.

Știrea a fost publicată de HotNews.ro, care, practic, citează o altă sursă - citează Gandul.info. Titlul materialului - "Justiția anulează decizia privind construcția unei gropi de gunoi în zona montană din Suceava, la Pasul Mestecăniș". 

Publicitate

Articolul a fost distribuit de aproape 500 de ori pe rețeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

Curtea de Apel Cluj a anulat o hotarare prin care Consiliul Local Pojorata punea la dispozitia Consiliului Judetean Suceava un teren de 9 hectare pentru constructia unei gropi de gunoi in Pasul Mestecanis, potrivit Gandul.info. Autoritatile voiau sa construiasca aceasta groapa in judetul Suceava, aproape de varful unuia dintre cele mai frumoase pasuri montane din tara, pasul Mestecanis (1086 m). Aici urmau sa fie aduse toate gunoaiele menajere din zona montana a judetului Suceava.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de știri se mai numără una de pe EVZ.ro și două de pe Adevărul.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. hotnews.ro, “Justitia anuleaza decizia privind constructia unei gropi de gunoi in zona montana din Suceava, la Pasul Mestecanis”, de R.M.,

- 493 share-uri pe Facebook.

2. evz.ro, “Auf Wiedersehen, herr Iohannis!”, de Silviu Sergiu,

- 386 share-uri pe Facebook.

3. adevarul.ro, “INTERVIU Marian Vanghelie: „Mi s-a spus că n-am şanse în politică din cauza CV-ului. Ca şi cum în România interesează pe cineva CV-ul...“”, de Mihai Voinea,

- 254 share-uri pe Facebook.

4. adevarul.ro, “EXCLUSIV Băieţii deştepţi ai cărbunelui, fraudă de milioane. Cărbunele importat la suprapreţ de Complexul Energetic Hunedoara nici măcar nu era necesar”, de Daniel Ionascu,

- 202 share-uri pe Facebook.

5. digi24.ro, “România are printre cele mai mari prețuri din UE la carburanții fără taxe”,

- 139 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu